Başhekim İliklerden, Gülhaş'ı ziyaret etti

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ümit Haluk İliklerden, Karayolları 11. Bölge Müdürü A. Turan Gülhaş’ı makamında ziyaret etti.

Başhekim İliklerden, Gülhaş'ı ziyaret etti

   Van Edremit İlçesi yerleşkesinde yapım aşamasındaki hizmet binasında gerçekleşen ziyarette, Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi iliklerden,  hastane çevre peyzajı çalışmalarından dolayı Bölge Müdürü Gülhaş’a teşekkür etti.

    Kurumlar arası koordinasyonun önemine değinen Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Ümit Haluk İliklerden; “Hepimiz memleketimiz için çalışıyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapmak ve vatandaşlarımıza en kaliteli hizmeti sunmak için çabalıyoruz ve buna mecburuz” dedi.

   Karayolları 11. Bölge Müdürü A.Turan Gülhaş ise, Van’ın doğasıyla, çevresiyle, insanlarıyla çok güzel ve kadim bir memleket olduğunu söyleyerek, “Türkiye’nin coğrafi anlamda sayılı şehirlerinden biridir Van. Devlet büyüklerimiz bizleri bu makamlara layık görmüş ise bizlerde bunun karşılığı olarak canla başla çalışacağız” dedi.

   Müdür Gülhaş, Çevre yolu ilgili de çalışmaların sürdüğünü ve kış aylarında tamamlanmasını umduklarını sözlerine ekledi.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 11:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER