Basın ve VEDAŞ maçı dostça bitti

Van'da zaman zaman kurum yetkilileri ile kaynaşma ortamının artması için dostluk futbol müsabakaları yapan gazetecilerden kurulu takım, Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) yetkililerinden oluşan takımla dostluk maçı yaptı.

Basın ve VEDAŞ  maçı dostça bitti

    Vanlı gazetecilerden oluşan Basınspor, önceki akşam Otogar yolu üzerinde bulunan Işıltı Halı Saha'da, VEDAŞ yetkililerinden oluşan takımla dostluk futbol maçında karşılaştı. Sıcak bir ortamda oynanan karşılaşmada iki taraf da güzel bir oyun sergiledi.
    Basınspor Erol Çakıl, Musa Gören, Fatih Sevinç, Zeki Yiğit, Musa Gören, A.Baki Karaca ve Bişar Ulutaş ilk yedisi ile oynadı.
VEDAŞ takımı ise; Ercan Kısacık, Emrullah Okuducu, Murat Taş, Beytullah Özbayram, Orhan Gültepe, Fatih Altay, Davut Yıldırım ve Harun Enes Göktaş ile değişmeli olarak oynadı.
    İlk devreye hızlı başlayan Basınspor, Zeki Yiğit, Bişar Ulutaş ve Baki Karaca'nın attığı gollerle fileleri havalandırırken, VEDAŞ takımı ise Beytullah Özbayram, Ercan Kısacık ve Murat Taş'ın attığı gollerle skoru eşitledi.
İkinci yarıda da atılan karşılıklı gollerle iki takım 7-7 eşitlikle maçı tamamladı.
    Gazeteciler olarak zaman zaman bu tür maçlar yaptıklarını belirten Vangölü Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Fatih Sevinç, "Bu akşam VEDAŞ yetkilileri ile dostça bir futbol müsabakası gerçekleşti. Oynadığımız oyundan zevk aldık. Zaman zaman halı sahalarda oynanan oyunda tatsızlıklar olabiliyor. Ama bu maç centilmence oynandı ve dostça sona erdi. Rakibimiz olan VEDAŞ yetkililerine de teşekkür ediyoruz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2017, 17:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29