Basınspor ile Masterler Takımı dostluk maçında karşılaştı

Van’daki gazetecilerden oluşan Basınspor ile eski sporcuların oluşturduğu Van Masterler Takımı, dostluk futbol maçında karşılaştı.

Basınspor ile Masterler Takımı dostluk maçında karşılaştı

     Bölge: Salih Deniz
    Van Masterler Takımı, kentte bulunan kurum ve kuruluş takımları ile yaptığı dostluk futbol maçını sürdürüyor. Daha önce Vanspor olmak üzere birçok profesyonel takımda forma giymiş, bazı takımları çalıştırmış olan ve hala çeşitli takımlarda antrenörlük yapan isimlerden oluşan Van Masterler Takımı, Basınspor ile dostluk maçında karşılaştı.
   Geçtiğimiz hafta ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ kapsamında Van Özel Rehabilitasyon Merkezindeki engellilerle halı saha maçı yapan ve onları sevindiren Masterler Takımı, bu kez karşılaştıkları Basınspor’u 10-8 yenerek gazetecileri üzdü.
Masterler Takımı, Gökhan Yıldız, Yavuz Sağdinç, Fahri Baştürk, Çetin Berge, Mehmet Tuğrul, Zeki Yılmaz ve Can Polat yedisi ile sahaya çıktı.
   Basınspor ise Erol Çakıl, Harun Gören, Serkan Aslan, Fatih Sevinç, Baki Karaca, Bişar Ulutaş ve Rıdvan Can’dan oluşan takımla sahaya çıktı.
   Maçın ilk dakikalarında, Zeki Yılmaz, Mehmet Tuğrul, Can Polat’ın attığı gollerle demoralize olan Basınspor, Baki Karaca ve Rıdvan Can’ın fileleri havalandırması ile farkı azaltmaya çalıştı.
Masterler Takımı bu kez Fahri Baştürk ve Mehmet Tuğrul ile farkı açarken, Basınspor ise Harun Gören ve Bişar Ulutaş’ın attığı gollerle durumu 5-4 yaptı.
İlk yarı bu skorla tamamlandı.
   Maçın ikinci yarısına daha atak başlayan Masterler, bir zamanlar Vanspor’un da golcüsü olan Mehmet Tuğrul’un attığı gollerle yine farkı açtı.
   Sonraki dakikalarda Rıdvan Can, Serkan Aslan ve Bişar Ulutaş attıkları gollerle farkı azaltmaya çalışsa da, Masterler Takımı ileri uç oyuncularının gayreti ile maçı 10-8 önde tamamladı.

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2017, 17:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29