Basınspor, VASKİ ve Vanspor yöneticilerine boyun büktü

Van Basınspor, B.Vanspor Yöneticileri ile VASKİ yöneticileri karma takımı arasında dostluk maçı oynandı. Van Valisi Murat Zorluoğlu ve Vanspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar’ın aynı takımda forma giydiği dostluk maçında, Van Basınspor mağlup oldu.

Basınspor, VASKİ ve Vanspor yöneticilerine boyun büktü

   Vangölü Gazeteciler Cemiyeti’ne üye gazetecilerden oluşan Van Basınspor’un dostluk maçları devam ediyor.

   Van Valisi Murat Zorluoğlu ile Beşiktaş’ın bir dönemler efsane futbolcusu olan ve şimdi Vanspor Teknik Direktörlüğü yapan Feyyaz Uçar dostluk maçında aynı takımda forma giydi. Vanspor Yöneticileri ve VASKİ yöneticilerinin oluşturduğu takıma karşı mücadele eden Van Basınspor, bu kez sahadan mağlup ayrıldı.

   İki hafta önce halı sahada dostluk maçında karşılaşan Van Basınspor ile VASKİ yöneticileri maçını, Van Basınspor kazanmıştı. Rövanş maçında yenilmek istemeyen VASKİ takımı, Vanspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar ve bazı yeni isimleri takıma takviye ederek, bu kez Basınspor’u mağlup etmeyi başardı.

    İskele Şahabettin Özarslaner tesislerinde oynanan karşılaşmada Van Basınspor, Şükrü Akyüz teknik sorumluluğunda sahaya; Erol Çakıl, Kenan Gül, Ziya Türk, Aytaç Aykaç, İbrahim Yakut, Baki Karaca, Bişar Ulutaş ve Rıdvan Can ilk sekizi ile çıktı.

    Vanspor Yöneticileri ve VASKİ takımında ise; Kalede Fatih Akdeniz, Sertaç Ballıkaya, Vali Murat Zorluoğlu, Vanspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, VASKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, VASKİ Genel Müdür Yardımcısı Emrah Çayırlı, Mustafa Numan Özdağ, Rahmi Akkol, İskender Etik gibi isimler değişmeli olarak forma giydi.

   Karşılaşma öncesi iki takım oyuncuları birlikte objektiflere poz verdi.

 

   ATILAN GOLLER MAÇA KEYİF YAPTI

   Maça hızlı başlayan VASKİ ve Vanspor Yöneticileri, Vali Zorluoğlu ile Ali Tekataş’ın golleriyle öne geçti. Basınspor ise Bişar Ulutaş’ın attığı iki golle skoru eşitledi.

   VASKİ takımı Emrah Çayırlı ve Feyyaz Uçar’ın golleriyle yeniden öne geçerken, Basınspor’da Rıdvan Can ve Baki Karaca durumu 4-4 yaptı.

   İlk yarının sonlarına doğru Vali Zorluoğlu şık bir gole imza atarak takımını öne geçirirken, Basınspor’da Bişar Ulutaş skoru eşitledi ve ilk yarı 5-5 sona erdi.

   İkinci yarıda Basınspor’da Fatih Sevinç ve Harun Gören oyuna dahil olurken, Vaski ve Vanspor yöneticileri de takıma bir-iki genç oyuncu takviye etti.

   İkinci yarıda Feyyaz Uçar, Ali Tekataş ve Emrah Çayırlı’nın art arda attığı gollerle fark bir anda üçe çıkarken, erken toparlanan Basınspor Fatih Sevinç, Aytaç Aykaç ve Bişar Ulutaş’ın golleriyle skoru eşitledi:8-8

  Maçın sonları oldukça heyecanlı geçti. Vaski Takımında Ali Tekataş ve Vali Zorluoğlu’nun gollerine, Basınspor Kenan Gül’ün attığı iki golle karşılık verdi.

   Sonraki dakikalarda Basınspor; Baki Karaca ve Fatih Sevinç’in golleri ile sevinirken, Vaski-Vanspor yöneticileri takımı ise Sertaç Ballıkaya’nın attığı üç gol ile maçı 13-12 kazanmayı başardı.

   Maçı, Vanspor Başkanı Servet Yenitürk de izledi.

   Karşılaşma sonrası açıklama yapan Vangölü Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Fatih Sevinç, bu tür dostluk karşılaşmaları ile gazeteciler ve kurumlar arasında kaynaşmanın arttığını ifade etti. Sevinç, kendilerini kırmayıp maça gelerek forma giyen Vali Zorluoğlu ve Vanspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar’a da teşekkür etti.

   Maç sonrası iki takım oyuncuları tesislerde meyve yiyip sohbet etti.

 

 

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2018, 12:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29