Başkale Belediyesi aşure ikramında bulundu

Van’ın Başkale Belediyesi ilçede bulunan camilerin önünde Cuma namazı sonrası vatandaşlara aşure dağıtırken, İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Asım Solak da vatandaşa kendi eliyle aşure ikramında bulundu.

Başkale Belediyesi aşure ikramında bulundu

    Başkale Belediyesi Cuma namazı sonrası 3 farklı bölgede kurulan stantlarda 2 Bin 500 aşure ikramında bulundu. Vatandaşlar aşureye vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

    Aşure etkinliğine Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Asım Solak, Garnizon Komutanı Piyade Yarbay Emre Köroğlu Cumhuriyet Savcıları Mehmet Demir ile Bünyamin Kılınç, İlçe Emniyet Müdürü Adil Metin, kamu kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

   Aşure dağıtımı öncesi konuşan Kaymakam Solak,  “Mübarek Muharrem ayının Başkale’ye ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Vatandaşlarımızın muharrem ayını tebrik ediyor, sağlık esenlik ve mutluluklar diliyorum” dedi.

    Konuşmaların ardından eline kepçe alan Solak, dev kazanlarda hazırlanan aşureyi, kendi eliyle vatandaşlara ikram etti.

   Belediyenin aşure dağıtmasından dolayı memnun kalan vatandaşlar, başta Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Asım Solak olmak üzere, emeği geçenlere teşekkür etti.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2018, 17:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER