Başkale Belediyesi'nden kadın girişimcilere müjde…

Van Başkale Belediyesi Aralık ayı olağan meclis toplantısının 1'inci oturumu, belediye meclis salonunda yapıldı. Toplantıda mülkiyeti belediyeye ait dükkânlar ile ilgili kadın girişimcilere yönelik müjdeli bir karar alındı.

Başkale Belediyesi'nden kadın girişimcilere müjde…

    Başkale Belediye Meclisi Aralık ayı ilk oturumu, yapılan yoklamanın ardından bir önceki birleşime dair meclis tutanak özetlerinin oylanmasıyla devam etti.

   Meclis Toplantısı'nda, mülkiyeti belediyeye ait dükkânlar ile ilgili kadın esnaflara yönelik müjdeli bir karar alındı. Başkale Belediyesi ilçede ikamet eden kadınlara destek olarak yenilenen 7 dükkânı tahsis edecek.

   Belediye Başkanı Erkan Acar’ın başkanlık ettiği Aralık ayı meclis toplantısında ilçede ikamet eden kadınlara mülkiyeti belediyeye ait olan 7 dükkânı tahsis etme karar aldı. Meclis üyelerinin oy birliği ile alındığı karara göre Başkale Belediyesi Kadın Emeği Pazarında kurulum ve tadilatları yapılan dükkânlar 5 yıllığına kadın girişimci faaliyet alanları için tahsis edilecek.

   Kiralama işinin yürütülmesi için gerekli alt yapı çalışmalarının yapılması amacıyla İmar komisyonlara sevk edildi.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2019, 15:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER