Başkale'de Atatürk'ü anma programı…

Van’ın Başkale ilçesinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 81. yıldönümü dolayısıyla anma töreni düzenlendi.

Başkale'de Atatürk'ü anma programı…

    Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 81. yıldönümü dolayısıyla Van’ın Başkale ilçesinde anma töreni düzenlendi.

   Çarşı merkezinde bulunan Atatürk Anıtına çelenk sunulmasıyla başlayan program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti.

   Saat 09.05’te ise siren sesleri eşliğinde 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Anma programı daha sonra Tepebaşı İmam Hatip Ortaokulu konferans salonunda devam etti.

  Programda günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından hazırlanan sinevizyon gösterisi ile devam eden program resim- şiir ve kompozisyon dallarında dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verilmesiyle son buldu.

   Anma programına ilçe Kaymakamı Asım Solak, Garnizon Komutanı Piyade Albay İlker Ertuğrul Belediye Başkan Vekili Musa Kaya Cumhuriyet Savcısı Mehmet Demir kamu kurum amirleri ve öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2019, 12:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29