Başkale'de Eş Başkanlar personellerle bir araya geldi

Başkale Belediyesi Eş Başkanları Erkan Acar ve Şengül Polat, belediyede görev yapan tüm personel ile Başkale Belediye Garajında toplantı yaptı.

Başkale'de Eş Başkanlar personellerle bir araya geldi

          Düzenlenen personel toplantısına Belediye Eş Başkanları Erkan Acar ve Şengül Polat, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Bora ve belediye meclis üyeleri ile tüm birim amirleri ve personeller katıldı.  

 

            Toplantıda konuşan Eş Başkan Şengül Polat, “Tüm arkadaşlarımızı selamlıyorum. İlçemizde hizmet etmek için halkımız tarafından seçildik.  Sizlerle tanışmak için bir arada bulunuyoruz. Başkale için hep birlikte çalışacağız. Bizler atanmış memurlar değiliz. Halkın iradesiyle seçilmişiz. Halk bizleri hizmet etmek için bu makama getirdi. İlçemizin daha yaşanabilir yapmamız için üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmek için sizlerle birlikte var gücümüzle çalışacağız. Tüm emekçi arkadaşlarımızın üzerine düşen görevini en iyi şekilde yapacağına inancımız tamdır. Tüm arkadaşlara başarılar dilerim” dedi.  

 

          Belediye Eş Başkanı Erkan Acar da yaptığı konuşmada “Belediyemiz tüm halkımıza hayırlı olsun. Önümüzde 5 yıllık bir süreç var. Siz emekçi arkadaşlarımızla birlikte daha iyi ve yaşanabilir bir Başkale için çalışacağız. Başkale’de yaşayan 52 bin insanın iradesiyle seçildik. Bizler halkımıza hizmetkâr olmak için geldik. Tüm personellerimizle birlikte ilçemize hizmet etmek için gayret edeceğiz. Halkımızın sokakta sizler ile iletişime geçiyor, sorunlarını sıkıntılarını personele aktarıyor. Sizin onlara gösterdiğiniz ilgi Başkale Belediyesi’nin kalitesini belirleyen bir etmendir. Sonuç olarak bu dönemde herkes üzerine düşenin fazlasını yapması gerekir. Tüm emekçi arkadaşçalarımızın görevini en iyi şekilde yapacağınıza inanıyorum. Hepinize saygı ve sevgiler sunuyorum” şeklinde konuştu.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2019, 10:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER