Başkale'de iki öğrenci temsili kaymakam…

Van’ın Başkale İlçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle 1.sınıf öğrencisi Rumeysa Aydın ve 3. Sınıf öğrencisi Metehan Aydın 1 günlüğüne Kaymakam oldu.

Başkale'de iki öğrenci temsili kaymakam…

    Merkez Başkale İlkokulu müdürleriyle birlikte geldikleri Kaymakamlık makamında ilk olarak İlçe Kaymakamı Asım Solak’a çiçek takdim eden Rumeysa Aydın ve Metehan Alan daha sonra Kaymakam koltuğuna oturarak Kaymakam Solak’a sorular sordu.

   Öğrenciler Kaymakam Solak’a Başkale’ye yeni okullar yapacak mısınız? Okullarımızın onarımı yapılacak mı? İlçemize yeni hastane ne zaman yapılacak? Gibi sorular sordular.

   Kaymakam koltuğuna oturan Rumeysa Aydın ve Metehan Alan tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

   Daha sonra devir aldığı makamda İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Özkara ile telefon bağlantısı kurarak okulların durumu ile ilgili bilgi aldı. Ayrıca eğitim yönünden başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

   İlçe Kaymakamı Asım Solak, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, öğrencilere çeşitli hediyeler vererek derslerindeki başarılarının devamını diledi.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2019, 15:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER