Başkale'de yaklaşık 50 kilo eroin ele geçirildi

Van Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Başkale İlçesi Ortayazı Mahallesi'nde 61 plakalı araçta, narkotik madde arama köpeği Lina ile birlikte yapılan aramada; 96 paket halinde toplam 48 kilo 924 gram eroin maddesi ele geçirildi.

Başkale'de yaklaşık 50 kilo eroin ele geçirildi

    Van Emniyet Müdürlüğümüz tarafından, kent merkezinde ve ilçelerde haksız kazanç sağlamak amacıyla, uyuşturucu madde ticareti, nakli veya depolanması faaliyetlerini yürüten şahıs/şahıslara yönelik olarak çalışmalar sürüyor.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “10 Aralık 2018 günü Müdürlüğümüz Başkale İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği Görevlilerimizce; İlimiz Başkale İlçesi Ortayazı Mahallesi'nde oluşturdukları uygulama noktasında durumundan şüphelenilerek durdurulan 61 plaka sayılı araçta, Narkotik Madde Arama Köpeği LİNA ile birlikte yapılan aramada;  96 paket halinde toplam 48 Kilo 924 Gram Eroin Maddesi ele geçirilmiştir. Elde edilen uyuşturucu madde ile ilgili olarak (E.Ç.) isimli şahıs "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak / Uyuşturucu Madde Nakletmek" suçundan yakalanarak gözaltına alınmıştır. Soruşturma çok yönlü olarak devam etmektedir” ifadelerini kullandı.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2018, 11:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER