Başkale'deki banka şubesi şenlik havasında hizmete girdi

Van’ın Başkale ilçesinde Denizbank Şubesi’nin açılışı oldukça renkli gerçekleşti.

Başkale'deki banka şubesi şenlik havasında hizmete girdi

          Açılış törenine Ak Parti Van Milletvekili İrfan Kartal, Van Vali Yardımcısı Faruk Bülent Baygüven, Başkale Kaymakamı Asım Solak, Van TSO Başkanı Necdet Takva, 6.Hudut Tugay Komutanı Piyade Albay İlker Ertuğrul, Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, daire ve kurum amirleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

 


          Programda açılış konuşması yapan DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş; Başkale'de açılan yeni şubenin tarımdan kobiye, bireyselden kurumsal ve ticariye olmak üzere her türlü bankacılık faaliyetiyle bölge halkına hizmet vereceğini belirtti.
Ateş, “Gücümüzü bu topraklardan ve insanından alıyoruz. Bu bağlamda da zorlu dönemlerde dahi şube ağını yaygınlaştıran ender bankalardan biriyiz. Sektörün ihtiyaç haritasını göz önünde bulunduran bir hizmet modeliyle tarımı desteklemeye ve tüm Anadolu’da insanlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz ”dedi.

 


        Ateş, konuşmasını katılım gösteren herkese teşekkürlerini ileterek sonlandırdı.
Vali Yardımcısı Fark Bülent Baygüven ise yaptığı konuşmasında Başkale ilçesinin Van için büyük bir öneme sahip olduğunu belirtti. Açılış törenine katılan Başta İlçe Kaymakamı Asım Solak olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür etti.

 


        Van TSO Başkanı Necdet Takva da Denizbank’ın bankacılık sektöründeki öncü faaliyetlerinden de bahsederek “Başkale bizim gözbebeğimizdir. Kadim tarihiyle ve güzel insanlarıyla hizmetlerin en güzelini hak ediyor. Bu güzel ilçemizde sınır kapısı ve Başkale Meslek Yüksekokulunu da aynı heyecan inşallah böyle coşkuyla açarız” dedi.

 


        Konuşmaların ardından, DenizBank Genel Müdür Hakan Ateş protokol ile birlikte kurdele keserek DenizBank Başkale Şubesinin açılışını gerçekleştirdi.

 


        Vatandaşlar ilk günden bankaya yoğun ilgi göstererek, banka personellerinden hizmetleri hakkında bilgi aldılar.
Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş'e günün anısına El yapım Kilim hediye edildi. Öğle yemeğinin ardında heyet Başkale’den ayrıldı.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2019, 16:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER