Başkale Gençlikspor'a malzeme dağıtımı…

Van 1'inci Amatör Küme A Grubunda Başkale'yi temsil edecek olan Başkale Gençlikspor'a malzeme dağıtımı için Başkale Futbol Stadı'nda bir program düzenlendi.

Başkale Gençlikspor'a malzeme dağıtımı…

   Başkale Belediye Başkan Vekili ve İlçe Kaymakamı Abdulselam Öztürk Başkale Gençlikspor Takımı'na nakdi para ve spor malzemesi yardımında bulundu.
   Başkale Gençlikspor'un  22 futbolcusu için hazırlanan malzeme paketleri Belediye Başkan Vekili ve İlçe Kaymakamı Abdulselam Öztürk tarafından verildi.
   Burada bir konuşma yapan Başkan Vekili Öztürk, gençlerin spor faaliyetlerinde görmenin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Sporcularımız eminim ki ileride çok daha başarılı olacaklar ve ilçemizi çok daha iyi temsil edecekler. Başkale Belediyesi ve Kaymakamlığı olarak maddi manevi desteğimizi sunacağız. Bu iş biraz da yürek işidir. Sizlerin başarılı olacağından inancım tamdır." diye konuştu.
   Hediyeleri alan Başkale Gençlikspor Takımı futbolcuları da, kendilerine destek çıkan Kaymakam Öztürk'e teşekkür ettiler.
Takım Antrenörü Kinyas Turan Kaymakam Öztürk'ün bu konuda çok duyarlı olduğunu belirterek, "Kendilerine  yardım ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz" dedi.
   Kaymakam Öztürk ve futbolcular hatıra fotoğrafı çektirdi.
   Öztürk, hazırlıklarını sürdüren Başkale Gençlikspor'un antrenmanını izledikten sonra stattan ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2017, 09:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER