Başkale Kaymakamlığı'ndan engellilere kolaylık…

Başkale Kaymakamlığı Hükümet Konağı engelli erişilebilirliğinde hazır hale getirilerek, engelli vatandaşların daha rahat işlerini yürütmek için 2 tekerlekli sandalye konuldu.

Başkale Kaymakamlığı'ndan engellilere kolaylık…

   Başkale hükümet konağında bulunan sosyal yardımlaşma ve nüfus müdürlüğündeki işleyişleri daha rahat yapmak için alınan 2 tekerlekli sandalye kuruma gelen engellilere hizmet veriyor.

   Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) yardımları ile sandalyelerin alınması ile birlikte yürüme engelliler Başkale Kaymakamlığı'nın katlarına çıkma ve dolaşmada zorluk çekmeyecek.

   İlçeye geldiği günden bu yana her zaman engellilerin yanında bulunan Başkale Belediye Başkan Vekili ve İlçe Kaymakamı Abdulselam Öztürk, “engelliler, yaşlılar ve kadınlar önceliğimizdir. Engelli vatandaşlarımız yakınlarının sırtında taşımasına gönlümüz razı olmadı. Hükümet konağına gelen dezavantajlı vatandaşlarımızın devlet dairelerinde işlerini daha rahat yürütebilmeleri için 2 adet tekerlekli sandalye aldık. Engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak bir hizmet sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Belediye ve Kaymakamlık olarak her zaman engellilerimizin yanındayız. Desteklerimiz devam edecektir” dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2018, 11:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER