Başkaleli öğrencilerden Kaymakam Öztürk'e vefa ziyareti…

Başkale Belediyesi tarafından hayata geçirilen “Serhadden Ecdada” Çanakkale Bursa ve İstanbul’u gezen Başkaleli öğrenciler, Başkale’de 3 yıl görev yapan Yalova Armutlu Kaymakamı Abdulselam Öztürk’ü ziyaret etti.

Başkaleli öğrencilerden Kaymakam Öztürk'e vefa ziyareti…

   Van Başkale ilçesinde kaymakamlık ve Belediye Başkan Vekili görevinde bulunan ve şu anda Yalova ili Armutlu ilçe kaymakamlık görevinde bulunan Kaymakam Öztürk, kendisini ziyaret eden öğrencilere ilçeyi gezdirerek misafir etti.

   Misafirlerini hükümet konağı önünde karşılayan Kaymakam Öztürk, kendilerini makamında ağırladıktan sonra ilçede bir şehir turu yaptırdı.

   İlçede Armutluların sıcak ilgisi ile karşılaşan öğrenciler daha sonra Armutlu sahilini gezdiler.

    Armutlunun en büyük sosyal tesislerinde öğrencilere ikramlarda bulunan Öztürk, öğrencilerle sohbet etti.

   Öğrencilerin yapmış olduğu ziyaretten dolayı çok duygulanan Kaymakam Öztürk,  yaptığı konuşmada Başkale’nin meslek hayatından çok önemli bir yere sahip olduğunu belirtti.

   Kaymakam Öztürk,” Sizler bana yapmış olduğunuz ziyaretle beni çok duygulandırdınız. Sizi çok seviyoruz. Geleceğimizsiniz. Doğulusu Batılısı hiç fark etmez. Devletimiz her zaman sizlerin yanında olduğunu bilin.

   Bu gezilerle büyükşehirleri görüyorsunuz. Bizim tek isteğimiz sizlerden üniversiteler kazanın ve buralarda okuyarak devletimize milletimize hayırlı insanlar olun. Bu ziyaretten dolayı çok duygulandım. Tüm Başkale halkına selamlarımı götürün.” dedi.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2018, 11:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER