Başkan Dülger'den Vanspor'a destek çağrısı

Grup Kara Kobralar Başkanı Ercan Dülger, Vanspor’un bir sevda olduğunu belirterek, her zaman ve her yerde Vanspor’un yanında olduklarını söyledi.

Başkan Dülger'den Vanspor'a destek çağrısı

    Pandemiden dolayı geçtiğimizin sezonun sonunda ve bu sezonun ilk devresinde tribünlerdeki yerlerini alamadıklarını belirten Grup Kara Kobralar Başkanı Ercan Dülger, kalplerinin ve desteklerinin her zaman Vanspor’un arkasında olduğunu ifade etti.

   Şampiyonluk yolunda Vanspor’a verilecek olan desteklerin çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Dülger, birlik ve beraberlikle Vanspor’un yanlarında olmaları halinde şampiyonluğun geleceğine inandığını söyledi.

   Kara Kobralar olarak her zaman, her koşulda içeride ve deplasmanlarda Vanspor’un yanında yer aldık ve almaya da devam edeceklerini söyleyen Dülger, Vanspor’a destek çağrısında bulundu.

   “İNŞALLAH ŞAMPİYON OLACAĞIZ”

   Başkan Dülger yaptığı açıklamada, “Biz Kara Kobralarız, her zaman, her yerde Vanspor’un yanındayız. Vanspor bir sevdadır. Asla sevdadan vazgeçmeyiz. Şampiyonluk yolunda birlik ve beraberlikle hep destek, tam destek olalım. Ligin 2. Devresi maçları önümüzdeki hafta başlıyor. Takımımız yaptığı ve yapacağı transferlerle kadrosunu güçlendirerek Van’a dönmüştür. Artık zorlu maçlar bizi bekliyor. Tribünlerde şuan yokuz. Ama sosyal medyada varız. Tribünlerde şuan veremediğimiz desteği sosyal medya üzerinden, kulüp başkanımıza, teknik kadromuza ve futbolcu kardeşlerimize tam destek vermeliyiz. Çünkü şampiyonluk yolunda bu destek çok önemlidir. Kara Kobralar olarak her zaman, her koşulda içeride ve deplasmanlarda takımımızın yanında yer aldık ve almaya da devam edeceğiz. Taraftarlar olarak birlik ve beraberlikle takımımıza inanıp, güvenip, sahiplenirsek inanıyor ki şampiyonluk yarışından asla kopmayacağız ve inşallah şampiyon olacağız” ifadelerini kullandı.

  Kaynak: Van Bölge Gazetesi- Necet Teyfun

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2021, 13:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER