Başkan Görgülü, İpekyolu'nda güven tazeledi

AK Parti Van’ın İpekyolu ilçesi 3’üncü Olağan Genel Kurulu’nu, pandemi kuralları çerçevesinde ve yoğun katılımla gerçekleştirdi. Yapılan oylamada mevcut İlçe Başkanı Ethem Görgülü ile devam kararı alındı.

Başkan Görgülü, İpekyolu'nda güven tazeledi

   İpekyolu ilçe kongresi Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Kent Meydanında gerçekleşti. Kongreye  Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Van Milletvekili Abdulahat Arvas, AK Partili belediye başkanları, 12 ilçe başkanı, Kadın ve Gençlik kolları başkanları ile çok sayıda davetli katıldı.

   Pandemi tedbirleri kapsamında delegeler ve davetliler kongre alanına maske, dezenfekte ile ateş ölçer kontrolleri yapılarak alındı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlayan kongreye divan başkanlığını genel merkez Van İl Koordinatörü Alaattin Parlak yaptı. Ardından İlçe Başkanı Ethem Görgülü, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma gerçekleştirdi. Daha sonra söz alan AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, kongrelerin önemine değindi, yaptığı konuşmasında hükümetin pandemi sürecindeki çalışmalarına değinen Türkmenoğlu kongrelerden sonra çalışmalarına aynı azim ve kararlılıkla kaldıkları yerden devam edeceklerinin mesajını verdi. Ardından Van Milletvekili Abdulahat Arvas kürsüye davet edildi, Arvas yaptığı konuşmasında AK PARTİ iktidarıyla İmam Hatip Liselerine gelen özgürlüklere değindi.

   Konuşmaların ardından faaliyet ve gelir-gider raporları okunarak oylandı. Ardından yapılan seçimde mevcut İlçe Başkanı Ethem Görgülü, delegelerin oyunu alarak İlçe başkanlığına yeniden seçildi. Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2020, 15:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29