Başkan Kahraman'dan, Tanış'a iade-i ziyaret…

Van Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ayhan Kahraman, Van'ın Gürpınar ilçesi Belediye Başkanı Hayrullah Tanış'ı makamında ziyaret etti.

Başkan Kahraman'dan, Tanış'a iade-i ziyaret…

        Gürpınar ilçe Belediye Başkanı Hayrullah Hayrullah Tanış'ı Van Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, İlçe Belediye Başkanı Hayrullah Tanış'ı ziyaret etti.

 

           Van Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ayhan Kahraman, beraberindeki yönetim kurulu   üyeleriyle Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış'a  iadei ziyarette bulundu. Başkan Kahraman " Bizler Van Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak bu  ziyaret bizleri son derece mutlu etmiştir. Bizler, ülkemizin birlik ve beraberliği için canını feda eden, en değerli varlığını veren, şehit aileleri ve yardımlaşma ve dayanışma derneği olarak her zaman devletimizin yanındayız." dedi.

 

       Başkan Tanış ise,  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Şehit ailelerimize bu ülkede ne yapılsa azdır. Şehit aileleri, kahraman şehitlerimizin bize emanetidir. Sizlerle gurur duyuyoruz." diye konuştu.Van Bölge Gazetesi

 

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2020, 17:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER