Başkan Say'dan 19 Mayıs mesajı

Van'ın Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, 19MayısAtatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Say'dan 19 Mayıs mesajı

    Başkan İsmail Say, yayımladığı mesajda,19MayısAtatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 101. yıldönümünü kutlamanın gururu ve heyecanı içinde olduklarını ifade etti.

   Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Cumhuriyeti biz kurduk, onu yaşatacak ve yükseltecek olan sizlersiniz’ sözünü de hatırlatan Başkan Say, “Kurtuluş mücadelemizin sembolü olan19Mayıs’ın gençlerimize armağan edilmesi son derece anlamlıdır. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize inancım ve güvenim tamdır. Zor dönemlerden geçerek bugünlere güçlenerek gelen devletimiz, emanet edeceğimiz gençlerimiz sayesinde daha da ileriye götürüleceğine yürekten inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla anıyor, gençlerimizin19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2020, 18:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER