Başkan Say'dan, futbol okulundaki sporculara ziyaret...

Van’ın Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, çocukların spora teşvik edilmesinde, farklı etkinlikler oluşturarak keyifli vakit geçirmelerinde ve kötü alışkanlıklara yönelmelerinin engellenmesinde futbol okulunun önemli yer tuttuğunu söyledi.

Başkan Say'dan, futbol okulundaki sporculara ziyaret...

           Çocuklara sporu sevdirmek, onları kötü alışkanlıklardan uzak tutarak bedensel ve ruhsal olarak gelişimlerine katkı sunmak, yeteneklerine göre eğitmek ve Türk sporuna yeni sporcular kazandırmak amacıyla Edremit Belediyesi tarafından kurulan 'Futbol Okulu' eğitimlerine aralıksız devam ediyor.

     Edremit Belediyesi Futbol Okulu'nu ziyaret ederek futbol branşında eğitim gören çocuklarla bir araya gelen Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, 4 ayrı semt sahasında yaklaşık 320 çocuğun eğitim gördüğü öğrencilerle keyifli anlar yaşadı. Çocuklarla sohbet ederek, top oynayan Başkan Say, onlara tavsiyelerde bulunarak, daha sonra maçlarını izledi.

 

                 Amaçlarının çocuklara sporu sevdirmek ve onları kötü alışkanlıklardan uzak tutarak bedensel ve ruhsal olarak gelişimlerine katkı sunmak olduğunu ifade eden Başkan Say, iyi ve ahlaklı sporcunun hem kendisine hem de memlekete faydalı olacağını  belirtti. Başkan Say, “Futbol Okulumuzda eğitim gören çocukların coşku ve heyecanını görmekten son derece mutluyuz. Şu ana kadar 320 öğrencimiz futbol okullarımıza kayıt yaptırmış bulunmakta. 4 ayrı semt sahamızda çocuklarımız hocalarımız eşliğinde faaliyetleri yürütmektedirler. Bu son derece sevindirici ve güzel bir gelişme. Çocuklarımız adına bizlerde mutluyuz” dedi.  

 

               Çocuklara ikramlarda da bulunan Başkan Say, daha sonra topluca hatıra fotoğrafı çektirdi.Bölgğe Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2019, 11:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29