Başkan Taşdemir'den gazetemize ziyaret…

Vatansever Gençler Derneği Genel Başkanı Veysel Taşdemir gazetemizi ziyaret ederek, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Taşdemir, derneklerinin kurulma amacını dile getirdi.

Başkan Taşdemir'den gazetemize ziyaret…

              27 Temmuz 2017 yılında merkezi Van’da kurulan ve daha sonra farklı şehirlerde şubelerini açan Vatansever Gençler Derneği’nin çalışmaları sürüyor.
Gazetemizi ziyaret ederek, yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler aktaran Vatansever Gençler Derneği Genel Başkanı Veysel Taşdemir, amaçlarının milli ve manevi değerlere sahip çıkmak olduğunu belirtti.

 


        Taşdemir, “Derneğimiz milli ve manevi değerlerin korunması ve yaşatılması yönünde çalışmalar yürütmektedir. Son günlerde hem milli hem de manevi değerlerimize yönelik saldırılar meydana gelmiş, ülkemizin beka sorunu oluşmuştur. Bizler de Vatansever Gençler Derneği olarak ülkemizin bölünmez bütünlüğünün korunması yönünde mücadelemizi bütün platformda göstereceğiz” şeklinde konuştu.
Taşdemir, açıklamasında HDP Genel Başkanı Sezai Temelli’nin yaptığı bir konuşmaya da değinerek, “HDP’nin Kürtçe bilmeyen sözde genel başkanı seçimlerden önce yapmış olduğu açıklama, malumun ilanı olmuştur. Kimlere hizmet ettiklerinin apaçık bir göstergesidir.

 

      Hiçbir zaman Kürt halkının temsilcisi olamayacak olan bu zihniyetin, kimleri temsil ettiği de net bir şekilde görülmüştür. Yıllar önce Doğu ve Güneydoğu Bölgesi’ndeki vatandaşlarımıza Kürtçe konuşma zorunluluğu getiren bu siyasi parti, bugün genel başkanlığına tek kelime Kürtçe bilmeyen birisini getirmesi kendisiyle çeliştiğinin bir göstergesidir. Genel Başkan, yaptığı açıklamada ‘Bugün Türkiye’nin en bereketli toprakları burası. Buralar vaadedilmiş topraklar, Musa bütün ömrünü buraları arayarak geçirdi. Geldiler bu toprakları da kuruttular’ ifadelerini kullanıyor. Allah aşkına hala bunların asıl amaçlarını görmeyecek miyiz? Bu siyasi partinin Kürtlük, barış, özgürlük gibi düşünceleri yoktur. Bunların asıl amaçları Kürtler ve Türkleri birbirine kırdırıp, Siyonistlere bu toprakları altın tepside sunmaktır” dedi.

 


       Taşdemir, YSK’nın son seçimlerle ilgili henüz belirlenmeyen kararlarını da bir an önce vermesinin toplum nezdinde faydalı olacağını anlatarak, “Yüksek Seçim Kurulu, başta İstanbul olmak üzere sonucu belirlenmemiş yerlerle ilgili muallakta olan belirsizliği sonlandırması gerekiyor. Bu seçimlerde iktidar partisinin az da olsa kan kaybının temel nedeni, bazı teşkilatların seçmene tepeden bakan, gönüllerine hitap edemeyen tutumları ve dava şuuruyla hareket eden insanların küstürülmesidir” ifadelerini kullandı.
Veysel Taşdemir yakın bir zaman içinde derneklerinin yeni binaya taşınacağını söyleyerek, “Bizim derneğimiz geniş kapsamlı bir üye sayısına sahiptir. Yaklaşık bin 500 üyesi bulunan derneğimizin yeni ofis binası yakında hizmete girecek” dedi.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2019, 09:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29