Başkan Vekili Öztürk, yol çalışmalarını denetledi

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk yenileme ve genişletme çalışmaları son aşamaya gelen Bostaniçi TOKİ yolu Huzur Caddesi’nde incelemelerde bulundu.

Başkan Vekili Öztürk, yol çalışmalarını denetledi

            İpekyolu Belediyesi'nin çok önem verdiği  yeni yol, asfaltlama ve kilit taşı çalışmalarının önemli bir halkası olan caddedeki çalışmalar çerçevesinde öncelikle 2 kilometrelik alt yapı drenaj hattı döşemesi yapıldı.

    Alt yapı çalışmalarının bitirilmesinin ardından, yolun 6 metre olan genişliğinin 15 metreye çıkarılması için çalışmalara başlandı. Genişletme çalışmaları esnasında güzergah üzerindeki vatandaşlara ait alanlar, karşılıklı iş birliği ve anlayış çerçevesinde yola eklendi.

            Alt yapı ve genişletme çalışmalarının ardından asfaltlama aşamasına gelindi ve 2 kilometrelik yol asfaltlandı. Son aşamada başlayan kaldırım çalışmaları halen sürüyor ve çok kısa bir süre içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

            Konuyla ilgili bir açıklama yapan İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, rekor rakamlara imza atarak sürdürdükleri yol hamlelerinde, yıllardır ihmal edilmiş bu yolu yenileme ve genişletme çalışmalarına çok önem verdiklerini belirterek, yapım aşamasında  kendilerine destek olan mahalle halkına da teşekkür etti.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2018, 09:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER