Berge'den, Müdür Ekici'ye ziyaret…

Van Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı İsa Berge, polis haftası dolayısıyla Van Emniyet Müdürü Suat Ekici’yi makamında ziyaret ederek, kendisine çiçek takdim etti.

Berge'den, Müdür Ekici'ye ziyaret…

              Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 174. yıldönümü kutlanıyor.

 VESOB Başkanı İsa Berge, bu kapsamda Van Emniyet Müdürü Suat Ekici’yi makamında ziyaret etti ve kendisine çiçek takdim etti.

 

 

          Ziyarette konuşan Van Emniyet Müdürü Suat Ekici, vatandaşın huzuru ve güveni için çalıştıklarını söyledi. Ülkenin birliği için 24 saat hizmet verdiklerini belirten Ekici, devlet millet kaynaşmasının huzuru da beraberinde getireceğinin altını çizdi.

 

 

        Yüreği vatan aşkıyla dolu polislerin, vatandaşların ve ülkenin güvenliğini sağladığını söyleyen VAN ESOB Başkanı İsa Berge, “Evlatlarımızın ve ülkemizin geleceği için her daim nöbette olan polislerimizin haftasını kutluyorum. Huzurlu bir Van için çalışan başta Van Emniyet Müdürümüz Sayın Suat Ekici’yi ve tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

 

 

        VAN ESOB Başkanı Berge ve Demirciler Tornacılar ve Tamirciler Odası Başkanı Kenan Akalın, 2 Nisan Polisevi’ndeki resepsiyona katıldı. Van İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekinci’nin ev sahipliğindeki resepsiyona Van Valisi Mehmet Emin Bilmez, Van Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda polis memuru katıldı.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2019, 10:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER