Berge ve ekibinden Büyükşehir'e teşekkür ziyareti…

Van Bakkallar ve Manavlar Esnaf Odası Başkanı İsa Berge ve beraberindeki heyet, Genel Sekreter Yardımcısı Fazıl Tamer’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Berge ve ekibinden Büyükşehir'e teşekkür ziyareti…

   Büyükşehir Belediyesi’nin kent esenliği ile ilgili çalışmalarına büyük destek veren esnaf odaları, yapılan çalışmalardan ötürü Genel Sekreter Yardımcısı Fazıl Tamer’e teşekkür ziyaretinde bulundular. Van Bakkallar ve Manavlar Esnaf Odası Başkanı İsa Berge ve beraberindeki esnafı makamında kabul eden Tamer, Büyükşehir Belediyesi olarak çözüm odaklı bir çalışma ortaya koyduklarını söyledi.

   Çalışmalarında esnaf odalarıyla birlikte hareket ettiklerini belirten Tamer, “Gerek Başkanımız gerekse esnaf arkadaşla daha önce sorunlarını bizlere iletmişlerdi. Bizler de belediyemize ait Eski Özalp Durağında bulunan Peynirciler Çarşısında bir takım oranım ve tadilat çalışması yaptık. Esnafımız da bugün bizlere teşekkür ziyaretinde bulundular. Bizler çözüm odaklı çalışan bir belediyeyiz. Bu tür sorunlar bizlere geldiğinde en kısa zamanda çözüme kavuşturuyoruz” dedi.

   Bakkallar ve Manavlar Esnaf Odası Başkanı İsa Berge ise duyarlılıklarından dolayı Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2018, 09:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER