Beş yıl kaçtı, ama sonunda yakalandı

İpekyolu ilçesinde 5 yıl önce ailevi sorunlar yaşayan arkadaşının eşinin ailesinin evine giderek çıkan kavgada bir kişiyi öldüren ve 2 kişiyi de yaraladıktan sonra sahte kimlik kullanan ve kılık değiştiren şüpheli, çocuğunun dünyaya gelmesiyle yakalandı.

Beş yıl kaçtı, ama sonunda yakalandı

    24 Ağustos 2012 tarihinde M.A.T. isimli şahıs, ailevi sorunlar yaşadığı için yakın arkadaşı V.T.’yi de yanına alarak eşinin ailesinin ikamet ettiği İpekyolu ilçesine bağlı Vali Mithatbey Mahallesi Çavuşbaşı Caddesi üzerindeki evine gitti.

    Konuşma esnasında çıkan kavgada V.T., silahla M.G. ve N.G.’yi yaralarken, Mığdat G. İsimli şahsı ise öldürdüğü tespit edildi. M.A.T. olay yerinde yakalanırken, firar eden V.T. ise 5 yıldır yapılan tüm aramalara rağmen yakalanamamıştı.
     Van Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar kapsamında 2016 yılında çocuğu olan V.T.’nin, farklı kimliklerle Van’da olabileceğini değerlendirerek, çalışmalarını yoğunlaştırdı. Araştırmalar neticesinde şüpheli şahsın kardeşi K.T. adına kayıtlı bulunan motosikletin ailedeki bireylerin eşkaline uymayan uzun saçlı ve sakallı bir şahıs tarafından kullanıldığı, motosikletten indiğinde dahi kaskı başından çıkarmayan ve eşkal değiştirerek kendisini gizlemeye çalışan şahsın V.T. olabileceği değerlendirilerek operasyon yapıldı. Operasyonda V.T., kardeşi adına düzenlenmiş sahte kimlikle yakalanarak, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2017, 14:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29