Birlik Vakfı heyetinden hastane ziyareti…

Birlik Vakfı Van Şube Başkanı Prof. Dr. İsmail Hakkı Ekin ve beraberindeki heyet, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Ümit Haluk İliklerden'i ziyaret ederek, yeni görevlerinde başarı dileklerinde bulundu. Heyet daha sonra hasta ziyareti gerçekleştirdi.

Birlik Vakfı heyetinden hastane ziyareti…

           Birlik Vakfı Van Şube Başkanı Prof. Dr. İsmail Hakkı Ekin, Başkan Yrd. Tufan Tunç ve Yönetim Kurulu üyeleri, Hanımlar Komisyon Başkanı Pınar Gündoğdu, Yerel Yönetimler Komisyon Başkanı  Esra Erdenk'in katılımı İle Van  YYÜ Dursun Odabaş Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğretim Üyesi Ümit Haluk İliklerden’i makamında ziyaret ederek, yeni görevlerinde başarı dileklerinde bulundu.

 


        Vakıf olarak üzerlerine düşebilecek konularda her zaman yanlarında olacaklarını dile getiren Prof.Dr. İsmail Hakkı Ekin, “Ayrıştırıcı değil, birleştirici, huzur ve kardeşliğin tesisi konusunda her zaman ve her konuda elimizi taşın altına koymada çekinmeyeceğiz” dedi.
Daha sonra yönetim kurulu ile beraber Hematoloji, Genel ve Yan Dallar servislerinde yatan, çocuklara hediyeler dağıtarak, çocuklarla şeker tadında  tebessümle sohbet ettiler.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2019, 17:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER