Bozkurt: Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu Van'da yapılsın

VOSİAD Başkanı Şemsettin Bozkurt, 2020’de yapılacak olan 56. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun Van’ın da yer aldığı Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerinde yapılması için çağrı yaptı.

Bozkurt: Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu Van'da yapılsın

             Van Organize Sanayicileri İş Adamları Derneği (VOSİAD) Başkanı Şemsettin Bozkurt, 2020’de yapılacak olan 56. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun Van’ın da içinde bulduğu Güney Doğu Anadolu ve Doğu Anadolu Bölgesi’nde yapılması için çağrı yaptı.  

 


        Sosyal medya hesabında kamuoyu oluşturmak için çağrıda bulunan Bozkurt, bu konu hakkında kurum ve kuruluşların, STK’ların, kendisine destek vermeye davet etti.

 


           Böyle bir organizasyonun hem bölgeye hem de ülkeye hayırlı olacağına inandığını belirten Şemsettin Bozkurt, “Bu yıl 6 etap ve 993 kilometreden oluşan 55. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'na Marmara Bölgesi ev sahipliği yapıyor. Gelin bu turun 56'ncısını Mardin, Diyarbakır, Batman, Siirt, Bitlis, Van, Ağrı, Erzurum ve Kars'ı içine alacak şekilde Güneydoğu ve Doğuda yapalım” diyerek çağrıda bulundu.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2019, 18:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER