Büyükşehir Adayı Takva'dan, HDP'ye ziyaret…

AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı Necdet Takva, seçim çalışmaları kapsamında HDP’nin seçim bürosunu ziyaret etti.

Büyükşehir Adayı Takva'dan, HDP'ye ziyaret…

AK Parti tarafından 6 Aralık’ta Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Necdet Takva kent genelindeki ziyaretlerini sürdürüyor.

 Adaylığı açıklandığından bu yana ziyaretleri ve sosyal medyada paylaştığı mesajları ile etkili bir kampanya yürüten Takva, ilçe ziyaretlerini de hız kesmeden sürdürüyor. Seçim kampanyasına ilk olarak Başkale ilçesi ile başlayan ve ikinci ziyaretini de geçtiğimiz günlerde yapan Takva, ardından Çatak ve Gevaş ilçelerindeydi. AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas, il başkanı Kayhan Türkmenoğlu ve Çatak Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Şeylan ile Çatak’a giden heyeti büyük bir kalabalık karşıladı. Büyük ilgi ile karşılanan AK Partililer ilçede halk ile temaslarda bulunurken Takva ve beraberindeki heyet ilçede esnaflar ve vatandaşlar tek tek ziyaret etmeyi ihmal etmedi.

 

HDP’Yİ ZİYARET ETTİ, MESAJI VERDİ

Takva’nın Çatak’taki ziyaretlerinden birisi de HDP ilçe teşkilatına oldu. Seçim sürecini başlatır başlatmaz ‘kavgadan uzak’ bir süreç yöneteceklerinin sözünü veren Takva, bu kapsamda Çatak HDP ziyaretinde barış ortamında bir süreç yürümesi gerektiğinin mesajını veren bir ziyaret gerçekleşti. HDP seçim ofisinde vatandaşlarla tek tek el sıkışan Takva, ayrıca buradaki vatandaşlara karanfil taktim etti. Çatak ziyaretini sosyal medyada da paylaşan Takva: “Bu yola çıkarken dedik ki bizim bu kenti yönetme sürecinde kimseyle kavgamız olmayacak. Husumet yaratmayacağız, aş, iş, huzur yaratacağız... Çatak’da HDP teşkilatını ziyaret edip huzur içinde bir sürecin temennisini paylaştık. Kimse kaybetmeyecek, Van kazanacak!” ifadelerine yer verdi.

 

ELEŞTİRMEK VAR, KAVGA YOK, OLMAYACAK DA!

Bu seçimin kenti en iyi şekilde yönetme yarışı olduğuna vurgu yapan Takva ayrıca, “Tartışmak var, eleştirmek var, anlaşılmaya çalışmak var ama kavga yok, olmayacak da. Biz kimseyi üzmeyeceğiz, kimseyi kırmayacağız. Yapmaya çalıştığımız bu kenti en iyi şekilde yönetebilmek. Bunun için de kimseyle bir kavga yapmaya gerek yoktur. Bu seçim bittiğinde biz partiler üzerinden bir süreç yönetmeyecek, kentimize özlem duyduğu hizmetleri yapacağız. Vatandaşımızdan da ricam seçim sürecini böyle yürütmesidir. Eşimize, dostumuza partiler üzerinden yıkıcı söylemler geliştirme yerine bu kentte yaratacağımız büyük değişimi kavgadan uzak bir dille anlatmasıdır” diye konuştu.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2019, 17:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29