Büyükşehir Belediyesi'nden trafik levha çalışmaları...

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan trafik yönlendirme levhaları, kurulum ve yenileme çalışmaları devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi'nden trafik levha çalışmaları...

     Kent merkezi ve 13 ilçede başlatılan trafik yönlendirme levhaları kurulum ve yenileme çalışmaları aralıksız bir şekilde sürüyor. Bu kapsamda Ulaşım Daire Başkanlığınca Edremit ve Gevaş ilçelerine bağlı mahalle yollarında trafik levhaları kurulumu yapılırken, kent merkezindeki ana arterlerde ise kar temizleme çalışmaları nedeniyle zarar gören trafik levhaları ve duraklar onarılıyor.

   Ayrıca Maraş Caddesi Semaver Kavşağı, Suvaroğlu ve Gölbaşı Caddelerinde yapılan ‘Yola Paralel Park’ uygulaması için belli aralıklarla levhalar kuruldu.

    Öte yandan Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez'in talimatlarıyla başlatılan çalışma kapsamında şu ana kadar Erciş, Edremit, Gevaş, Gürpınar, Bahçesaray, Özalp, Saray ve Çaldıran ilçe merkezleri ile bağlı mahallelerde levha kurulum çalışmaları tamamlanırken, kent genelinde ise bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2020, 16:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29