Büyükşehir Belediyesi'nin ulaşım denetimleri sürüyor

Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Doç. Dr. Ali Özvan, toplu taşıma araçlarına yönelik kent genelinde sürdürülen denetimleri takip edip minibüs şoförleri ile bir araya geldi.

Büyükşehir Belediyesi'nin ulaşım denetimleri sürüyor

   Büyükşehir Belediyesi tarafından rutin olarak kentin belirli noktalarına kurulan uygulama noktaları ile toplu taşıma araçlarına yönelik koronavirüs ve hijyen denetimleri devam ediyor. Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından sürdürülen denetimleri Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Emin Tuğrul ile birlikte yerinde inceleyen Genel Sekreter Yardımcısı Doç. Dr. Ali Özvan, görevdeki ekiplere kolaylıklar dileyerek minibüs ve otobüs şoförleri durak başkanlarıyla da süreç hakkında görüşmelerde bulundu.

   Şerefiye Mahallesindeki hareket noktası, Beşyol meydanı, İskele ve Kale minibüslerinin hareket noktası ile Edremit Durağını ziyaret eden Ali Özvan, sıkı tedbirlere uyulduğu takdirde koronavirüs salgınıyla mücadele edilebileceğini belirtti. Dünya genelin yaşanan pandemi sürecinde toplu taşıma araçlarının da her sektör gibi olumsuz etkilendiğini ifade eden Özvan, kötü süreci hep birlikte atlatacaklarını vurguladı.

   Öte yandan Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından kentin farklı noktalarında uygulamalarının arttırılarak devam edeceği de kaydedildi.

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2020, 15:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29