Büyükşehir'in kreşinde 70 öğrenci eğitim görüyor

Van Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Şabaniye Mahallesi'nde eğitim veren kreş ve gündüz bakım evi kalitesiyle fark yaratıyor. Söz konusu kreşte 70 öğrenci eğitm görüyor.

Büyükşehir'in kreşinde 70 öğrenci eğitim görüyor

    Sosyal Belediyecilik anlamında yaptığı başarılı çalışmalarla halkın takdirini toplayan Van Büyükşehir Belediyesi'nin bünyesinde eğitme destek amacıyla Edremit İlçesi Şabaniye Mahallesinde kurulan 5 derslikli kreş ve gündüz bakım evinde 70 öğrenci eğitim görüyor.
    5 öğretmen, 7 bakıcı, güvenlik görevlileri ve aşçıları olan bakım evinde tam gün eğitim alan öğrenciler, yaratıcı oyunlar oynayıp, müzik becerilerini artırıyor.
    Rakiplerini göre daha ucuz ve kaliteli eğitim verdiklerini belirten Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Mucip Güven "Tam donanımlı, güvenli, hijyenik bir ortamda usta öğreticiler tarafından çocuklarımıza eğitim veriyoruz. Ücret konusu ise çok cazip. Kar odaklı çalışmıyoruz. Alınan ücret ise yine tamamıyla öğrenciler için kullanılıyor. Amacımız ülkemizin geleceği olan çocuklarımıza daha kaliteli eğitim vermek" dedi.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 11:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER