Büyükşehir tatbikatta miniklere keyifli dakikalar yaşattı

Van Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri özel bir kreşte yangın tatbikatı yaptı. Uygulamalı olarak yapılan tatbikatta minikler keyifli dakikalar yaşadı.

Büyükşehir tatbikatta miniklere keyifli dakikalar yaşattı

           Yaptığı başarılı çalışmalarla adından söz ettiren Büyükşehir itfaiyesi eğitim alanında da farkındalık oluşturmaya devam ediyor.  Bu kapsamda Masal Evi Kreş ve Gündüz Bakım Evi’ne gelen Tuşba İtfaiye Grup Amirliği ekipleri, miniklere önce yangın ile ilgili bilgi verdi. Miniklere, ateş ve ateş kaynaklarından uzak durmaları uyarısında bulunan itfaiye erleri, yangın anında ise miniklere yapmaları gerekenleri tek tek anlattı. Daha sonra kreş bahçesine inen minikler burada öğretmenleri gözetiminde uygulamalı yangın tatbikatı yaptı. İtfaiye erleri ve itfaiye araçlarına büyük ilgi gösteren minikler, hem eğlenceli zaman geçirdi hem de itfaiye ile ilgili merak ettiklerini öğrendi.

 

         Okul yönetimi ve minik öğrenciler, Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez ve İtfaiye ekiplerine teşekkür etti.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2019, 17:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29