Büyükşehir ve Bem Bir Sen arasında sözleşme...

Van Büyükşehir Belediyesi ile MEMUR-SEN'e bağlı Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) arasındaki Sosyal Denge Sözleşmesi yenilendi.

Büyükşehir ve Bem Bir Sen arasında sözleşme...

    Van Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonu'nda düzenlenen törene Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Bem-Bir Sen Genel Başkan Vekili Levent Uslu, Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç, Bem-Bir-Sen Van Şube Başkanı Harun Altın, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Fazıl Tamer ve Mehmet Yaşar katıldı.   
    İmza töreni öncesinde açıklamalarda bulunan Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Bem-Bir Sen Genel Başkan Vekili Levent Uslu "Sayın Valimizle yaptığımız ortak görüşmelerin ardından memurumuzun beklentilerini karşılayacak, ekonomik şartlarını iyileştirecek bir anlaşmaya vardık. İnşallah bu sosyal denge sözleşmesi 1 Ocak 2018'den 31 Mart 2019'a kadar geçerli olacak. Ben sözleşmenin memurlarımıza, ailelerine ve Van'a hayırlı olmasını diliyorum dedi.
    Sendika ile yapılan görüşmeler sonunda memur ve sözleşmeli memurları memnun edecek bir miktar üzerinde anlaştıklarını söyleyen Vali Zorluoğlu ise "Biz her zaman çalışanlarımızın daha iyi gelir elde etmesini istiyoruz. Bunun yanında sosyal anlamda kendisine katkı yapacak kazanımları da olsun istiyoruz. Sendikamız bizden daha da fazla istiyor. Bugün bu şartlar için bir araya gelerek kardeşane bir anlaşmaya vardık. Büyükşehir Belediyemiz ve VASKİ Genel Müdürlüğü'müzde görevli 657 sayılı yasaya tabi memur ve sözleşmeli personeller için imzalamış olduğumuz Sosyal Denge Sözleşmesi'nin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.
   Yapılan konuşmaların ardından Vali Zorluoğlu ve sendika yöneticilerinin karşılıklı imza töreni gerçekleştirdi.
Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Bem-Bir Sen Genel Başkan Vekili Uslu, sosyal denge sözleşmesinin imzalanmasında verdiği desteklerden dolayı Vali Zorluoğlu'na teşekkür ederek çiçek takdim etti.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2018, 15:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER