Çakırtaş'tan, seçilen adaylara tebrik ve başarı…

Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Eczacı İlhami Çakırtaş, Van’dan seçilen 8 adaya başarılar dileyerek, “Bizlere düşen görev gece gündüz demeden çalışarak, 24 haziran seçimlerinden büyük bir zaferle galip gelerek, liderimize ve ülkemize olan vefa borcunu ödemek olmalıdır” ifadelerini kullandı.

Çakırtaş'tan,  seçilen adaylara tebrik ve başarı…

   Ak Parti Milletvekili Adayı İlhami Çakırtaş, 24 Haziran Seçimlerinde 27. Dönem Van Milletvekili olabilmek için 5 T Parolasıyla yola çıktığını ve 169 dava arkadaşıyla birlikte başvuruda bulunduğunu hatırlatarak, söz konusu 8 adayın belirlendiğini ve kendilerine başarı dilediğini belirtti.

   Çakırtaş, sözlerine devamla, “Dünya lideri başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik her türlü hile ve desiselerle ülkemiz yönetiminden saf dışı bırakmaya çalışan dış mihraklar ve onların içteki uzantıları tüm ayrılıklarını bir kenara bırakarak bu seçimde büyük bir ittifak içine girmişlerdir. Şer ittifakı olarak nitelendirdiğim bu ittifaka karşı bizlere düşen görev gece gündüz demeden çalışarak, 24 haziran seçimlerinden büyük bir zaferle galip gelerek, liderimize ve ülkemize olan vefa borcunu ödemek olmalıdır. Başkomutanımızın zaferini bekleyen dünyada ki mazlum milletler, kanayan yaramız olan İslam Coğrafyası’nın içinde bulunmuş olduğu içler acısı durum ve de cennet vatan ülkemiz için senaryosu çizilmiş plan ve projeleri, hain emelleri için gerçekleştirmek için pusuda bekleyen düşmanlara karşı 24 Haziran Seçimleri çok özel bir önem ve anlam kazanmaktadır. Ümit ediyorum ki, bizler de bu önem ve anlamın bilinciyle hareket ederek, listeye girememiş olan aday adayı 161 dava arkadaşımla listeye girmiş gibi çalışarak, 24 Haziran Seçimleri çalışmalarımızı hız kesmeden her zamankinden daha çok daha fazla çalışarak sürdürmeye devam ederiz” ifadelerini kullandı.

   Ak Parti’nin sadece ülkenin değil, dünyadaki 1,5 milyar Müslümanın temsiliyetini ifa eden büyük bir dava parti olduğunu söyleyen Çakırtaş, “Bizler de bu davanın neferleriyiz. Görev verilsin verilmesin her zaman dava şuuruyla partimizin neferi olarak çalışmalarımızı devam ettireceğimizi siz saygıdeğer basın mensupları aracılığıyla bir kez daha belirtmek istiyorum. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi en kalbi duygularla selamlıyor, muhabbetle kucaklıyorum. Bu süreçte benden desteğini esirgemeyen ilimiz milletvekillerine, kıymetli il başkanımıza, ilçe başkanlarımıza ve Yönetimlerine İl ve İlçe Kadın Kolları Başkanlarımıza ve Yönetimlerine, il ve ilçe Gençlik Kolları Başkanlarımıza ve yönetimlerine Partimizin Mahalle Başkanlarına ve Yönetimlerine ilimiz STK temsilcilerine, aday kampanyamı yürüten ekip arkadaşlarıma, aileme ve siz saygıdeğer basın mensubu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2018, 13:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29