Çalım: Çıkışı sürdürmek istiyoruz

Van Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Abdullah Çalım, deplasmanda alınan galibiyetin ardından, Kayseri Erciyespor'u yenerek çıkışı sürdürmek istediklerini belirtirken, Teknik Direktör Erdoğan Yılmaz ise maçta tedbirli ve kontrollü oynamaya çalışacaklarını söyledi.

Çalım: Çıkışı sürdürmek istiyoruz

    Bölge: Salih Deniz
    Van Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Abdullah Çalım ve Teknik Direktör Erdoğan Yılmaz, gazetemizin sorularını yanıtladı.
Başkan ve Hoca, takımın başarısı için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını belirtti.
Kırmızı-siyahlı takımın bu akşam saat 19:00'da Kayseri Erciyesspor'u konuk edeceğini hatırlatan Başkan Çalım, kazanmak istediklerini söyledi.

   HEDEF ERCİYES MAÇINI KAZANMAK
   Ligde geçtiğimiz hafta deplasmanda Kırıkhanspor'u 2-0 mağlup ederek, taraftarını sevindiren Van Büyükşehir Belediyespor, Kayseri Erciyesspor maçına 3 puan için çıkacak.
Kulüp Başkanı Abdullah Çalım, "Hedefimiz bu maçı kazanarak, yolumuza devam etmek, bunun için çalışıyoruz" diyerek, takımın maça iyi hazırlandığını belirtti.
   Kupa maçı ile ilgili de konuşan Başkan Çalım, "Bildiğiniz gibi kupada rakibimiz Kayserispor. Bu takım da Süper Ligde oynuyor. Biz ise şuan 3. Ligde mücadele ediyoruz. Kayseri Erciyes maçını düşünüyoruz. Türkiye Kupası maçı da bizim için büyük önem arz diyor. İnşallah ikisinden de galip ayrılırız. Kayseri'nin iki takımını da burada çok iyi ağırlayacağız. Ama yine de yenerek, göndermek istiyoruz. Van adına iyi bir çıkış yapmamız lazım. Van Büyükşehir Belediyespor, hak ettiği yere gelmesini istiyoruz" ifadelerini kullandı.
   Teknik Direktör Erdoğan Yılmaz ise Ankara Demirspor maçını kaybetmelerinin kendilerini üzdüğünü, ancak deplasmanda Kırıkhanspor'u yenmenin mutluluğunu yaşadıklarını söylerek, "Ankara Demirspor maçını kaybettikten sonra Kırıkhan'ı yenmek zorundaydık. Deplasmanda belki çok iyi bir oyun ortaya koyamadık ama ilk maçın kaybını telafi ettik. Şimdi ilk maçta skor olarak mahcup olduk. Önümüzde Kayseri Erciyesspor maçı var. Hazırlıklarımızı tamamlattık. Taraftarlarımızla maç saatini bekliyoruz. Kaptan Zafer'in sakatlığı dışında tüm oyuncularımız maça hazırdır. Kayseri Erciyesspor genç, dinamik bir takımdır. Sadece koşarak, bozarak oynamaya çalışan ve kontra ataklarda gol arayan bir takımla karşılaşacağız. Biz bu fırsatı onlara vermemeye çalışacağız" şeklinde konuştu.
   Gruptaki takımların gücünün eşit olduğunu anlatan Yılmaz, "Bizler her maçta tedbirli ve kontrollü oynamak mecburiyetindeyiz. Rakibe saldırmadan mücadele etmeliyiz. Amacımız rakibi dağıtmak değil, yenmek olmalı. Kontrollü oyun ile yolumuza devam etmeliyiz. Takım hala hazır değil, burada bizi bekleyen zor bir dönem var. İki haftada 5 maç oynayacağız ve yenmek için sahaya çıkacağız. Lig uzun bütün futbolculara şans vereceğim" dedi.
   Yılmaz, taraftara da çağrıda bulunarak takımı yalnız bırakmamalarını istedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2017, 09:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER