Çelik: Kan sürekli ihtiyaçtır

Türk Kızılayı Güneydoğu Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr.İbrahim Çelik, vatandaşların kan vermesinin büyük önem arz ettiğini söyleyerek, ''Kan vermek isteyenleri Bölge Kan Merkezimize bekliyoruz'' dedi.

Çelik: Kan sürekli ihtiyaçtır

      Kızılay Güneydoğu Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. İbrahim Çelik, ''Şu an hali hazırda Kan gruplarına acil bir ihtiyacımız olamakla birlikte, yarınlara güvenle bakabilmemiz için vatandaşlarımızı sağlıkları elverdiği müddetçe gerek Bölge Kan Merkezimize gerekse Mobil Kan Alma araçlarımıza bekliyoruz. Duyarlı insanımız unutmasın ki, birgün kendileri veya yakın akrabaları aradıkları kan gurubuna zaruret arz edip kapımızı çalabilirler'' şeklinde konuştu.

 


     Ramazan ayı boyunca gece 24.00'e kadar kan merkezinin açık olduğunu hatırlatan Çelik, ''İstiyoruz ki Güneydoğu Bölge Kan Merkezi olarak kapılarımızı hem tüm hastahanelere hem de vatandaşlarımıza sürekli açık tutalım. Ayrıca Mübarek Ramazan ayı boyunca Kan Merkezimiz gece 24:00'e kadar açık olacaktır. Duyarlı vatandaşlarımızı özellikle iftardan sonra bekliyoruz, gelsinler çaylarını bizden içsinler'' diyerek sözlerini noktaladı.

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2018, 18:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER