CHAKLESS gazetecileri unutmadı

Van’ın kafe ve restaurant kültürüne yeni bir bakış açısı getiren ve bir yıl önce İkinisan Caddesi’nde kurulan CHAKLESS Restaurant, ikinci yaşına girmenin mutluluğunu gazetecileri ağırlayarak kutladı. Azat Işık ve Haşim İnan ortaklığı ile kentin önemli bir markası olan CHAKLESS, İstanbul, Ankara gibi şehirler başta olmak üzere, başka yerlerde de şube açmaya hazırlanıyor.

CHAKLESS gazetecileri unutmadı

   Van’ın önemli kafe-restaurant işletmelerinden biri olan ve İkinisan Caddesi’ne ayrı bir hava katan CHAKLESS Restaurant, bir yıl önce kurulmuştu. Azat Işık ve Haşim İnan’ın ortaklığıyla kentin en gözde restaurantlarından biri konumuna gelen CHAKLESS Restaurant, Van’daki gazetecileri ağırladı.

        Resmi kuruluşlarının ilk yılı dolduğu için, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da gazetecileri ağırladıklarını belirten CHAKLESS Restaurant Yetkililerinden Haşim İnan, “50’yi aşkın çalışanı olan CHAKLESS markasının doğum günü, Çalışan Gazeteciler Günü’ne denk geldi. Bizler de bugün kentimizdeki gazetecileri ağırladık. Restaurantımız, nezih ortamı ve kaliteli hizmet anlayışı ile çok kısa bir zamanda Van’ın markası olmayı başardı. Burası farklı bir mekân. ‘Van’daki halkımızın misafirleri olduğunda götürebilecekleri en güzel kafe ve restaurant nasıl olabilir?’ sorusundan yola çıkarak böylesi güzel bir mekân hizmete açtık. Ben Azat bey ve İsrafil bey, üç ortağız. Aynı zamanda ben ve İsrafil bey inşaat ve beton sektöründe çalışıyoruz. İstanbul’dan getirdiğimiz mimar ile burayı en güzel şekilde dizayn ettik. Burada aynı anda 380 kişi oturabiliyor. Yine bahçe bölümümüz var. Burada evlenme teklifleri oluyor. Yine özel günler oluyor. Bürokrasi bizi tercih ediyor. Nezih bir ortam olduğu için bizleri tercih eden çok” ifadelerini kullandı.

     CHAKLESS’in geçtiğimiz yıl hizmete açıldığını söyleyen bir diğer işletmecisi Azat Işık, “Geçen yıl gazetecileri ağırlamıştık. Bu markanın Van’dan çıkıp başka şehirlere yayılacağını belirtmiştik. İnşallah alt yapı bittikten sonra İstanbul ve Ankara başta olmak üzere Diyarbakır ve başka şehirlerde de şubeler açacağız. Allah’ın izniyle yeni şube açılışı öncesi yine sizleri davet ederek bu müjdeyi sizler aracılığıyla vereceğiz. Siz gazeteciler bizim için önemlisiniz. Ben isterim ki Van’daki diğer markalar da gazetecileri konuk etsin ve gazetecilere gereken değeri versin” dedi.

      Restaurant ismi konusunda soruları yanıtlayan Azat Işık, “CHAKLESS ismi çikolatanın içindeki tatlandırıcı ismi. Mutluluk hissi veren bir tatlandırıcı. Sonuna da iki ‘S’ harfi ekledik. Çünkü son zamanlarda bu moda oldu. Bu isim de tuttu. Dile hoş gelen ve akılda kalan bir isim. Çeşitli görüşler alarak bu isimde karar kıldık. Ortak fikir olarak bu isim çıktı” ifadelerini kullandı.
Açıklamalardan sonar, söz konusu restaurantın uluslar arası arenada tanınan aşçısı Adem Ergin’in pişirdiği kaburga dolmasını tadan gazeteciler, CHAKLESS yetkililerine teşekkür etti.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2019, 16:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER