CHP'den, 3 bin aileye gıda kolisi ve gıda çeki…

Cumhuriyet Halk Partisi Van İl Başkanı Mehmet Kurukcu, gerçekleştirdikleri kampanya ile binlerce kişiye gıda kolisi ve gıda çeki desteğinde bulunduklarını belirtti.

CHP'den, 3 bin aileye gıda kolisi ve gıda çeki…

    Cumhuriyet Halk Partisi Van İl Örgütü ramazan boyunca  gerçekleştirdikleri etkinliklerde tüm örgütleri ile birlikte yürüttüğü yardım kampanyası kapsamında ilimizde ikamet eden yaklaşık 3000 aileye erzak yardımı dağıttı.

İl Başkanı Mehmet Kurukcu, il yöneticileri, Kadın ve Gençlik kolu başkanları ile  ilçe başkanlarıyla beraber çok sayıda partilinin katıldığı programda hazırlanan gıda kolileri ve gıda çekleri dağıtımı yapıldı.  Partililerin sosyal mesafe kurallarına dikkat ettiği gözlerden kaçmadı.

 

“HÜKÜMET SINIFTA KALMIŞTIR”

Kampanya hakkında açıklamalarda bulunan İl Başkanı Mehmet Kurukcu,” Genel başkanımızın da dediği gibi CHP kimsesizlerin kimsesidir ve hiç kimsenin yatağa aç girmeyeceğinin garantisidir. Gün ekmeğimizi paylaşma günüdür. Devletimizin elinin uzanamadığı yere uzanabilmek, hiç kimse yatağa aç girmesin diye elimizden  geleni yapmak üzere CHP Van  örgütümüzle beraber yola çıktık. Açıkça belirmek gerekiyor ki hükümet vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılamak ve maske dağıtma konusunda sınıfta kalmıştır” diye konuştu.

 

    “ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR”

Sözlerine devam eden Kurukcu, "Bu konuda bizler Cumhuriyet Halk Partisi olarak hem de il örgütü olarak üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın bir problem yaşamadan bu zor günleri atlatması için var gücümüzle çalışacağız. İl ve  İlçelerimizde dağıtılmak üzere şimdilik  gıda kolilerini ve gıda çeklerini ramazanın basından itibaren bugüne kadar  dağıtımını yaptık. Vatandaşlar ile bir süre sohbet eden ve sıkıntılarını dinleyen  KURUKCU: ‘’Vatandaşlara CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamını iletti. Böyle bir günde bizi yalnız bırakmayan başta Genel başkanımız sn Kemal Kılııçdaroğlu’na  ve tüm genel merkezimize ilim ve örgütüm adına çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

 

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2020, 12:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER