CHP İl Başkanı Kurukcu'dan vatandaşlara maske…

Cumhuriyet Halk Partisi Van İl Başkanı Mehmet Kurukcu, beraberindeki partililerle birlikte, vatandaşlara ücretsiz maske dağıtımı gerçekleştirdi.

CHP İl Başkanı Kurukcu'dan vatandaşlara maske…

    CHP İl Başkanı Kurukcu, Yönetim Kurulu üyeleri, Kadın-Gençlik Kolları ve ilçe  başkanları ile beraber Van Beşyol Meydanı ve Cumhuriyet caddelerinde vatandaşlara ücretsiz maske dağıtımı gerçekleştirdi.

   Tüm dünyayı tehdit eden Covid -19 salgınıyla mücadele kapsamında CHP Van İl Teşkilatı da vatandaşlara maske dağıttı.   

   Toplam 4 bin adet maske dağıtıldığını belirten CHP Van İl Başkanı Kurukcu, “Dün olduğu gibi bugün de halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Halka hizmet etmek siyasi partilerin ana ilkesi olmalı. Genel Merkezimiz, Belediyelerimiz bu çerçevede hareket ederek hep halkın yanında olmuştur ve olmaya devam edecektir. CHP Van il örgütü olarak ta her konuda halkımızın yanında olacağız. Önümüzdeki günlerde de vatandaşlarımıza 5 bin maske dağıtımı daha yapacağız” ifadelerini kullandı.

              Vatandaşlar ile bir süre sohbet eden Başkan Kurukcu, “Vatandaşlara CHP Genel Başkanlarının selamlarını iletti. Böyle bir günde bizi yalnız bırakmayan başta Genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na  ve tüm genel merkezimize belediye başkanlarımıza ilim ve örgütüm adına çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

 

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2020, 13:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER