CHP'li Çuyrak'tan, İyi Parti adayına ziyaret…

27. Dönem CHP Van Milletvekili Adayı Fahrettin Çuyrak, İyi Parti Van Milletvekili Adayı Selim Özgökçe'yi ziyaret etti. Ziyarette seçim çalışmaları konuşulurken, vatandaşlara sandığa gitmeleri konusunda uyarılarda bulunuldu.

CHP'li Çuyrak'tan, İyi Parti adayına ziyaret…

         24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimlerine birkaç gün kala siyasi parti temsilcilerinin çalışmaları devam ediyor.

 


             Çalışmalar kapsamında İyi Parti Van Milletvekili Adayı Selim Özgökçe'yi ziyaret eden CHP Milletvekili Adayı Fahrettin Çuyrak, seçimlerin huzur içinde geçmesini dilediklerini ifade etti.

 


          Gazetemize açıklamalarda bulunan Çuyrak, "Bildiğiniz gibi seçim gününe birkaç gün kaldı. Bizler de CHP adayları olarak Van Merkez ve ilçelerdeki çalışmalarımızın yanı sıra, Van'daki rakip olarak gördüğümüz, ama düşman olarak görmediğimiz tüm siyasi partilere, bu seçimlerin huzur içinde tamamlanması adına ziyaretlerimizi yapıyoruz. Bugün de İyi Parti'yi ziyaret ettik. Bildiğiniz gibi CHP olarak bu seçimlerde İyi Parti ve Saadet Parti'nin katılımıyla 'Millet İttifakı'nı kurduk. Ziyaret esnasında Selim Bey ile bu konuları görüştük. Seçimlerin barış, kardeşlik ve huzur içinde yapılması gerektiği üzerinde konuştuk" ifadelerini kullandı.

 


              Partinin seçim çalışmaları konusunda halkla sıcak diyaloglar kurduklarını da anlatan Fahrettin Çuyrak, "Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızla güzel ilişkilerin kurulması için çabaladık. Ülkenin içinde bulunduğu sıkıntılı durumun CHP ve Millet İttifakı ile çözüleceğini anlatıyoruz. Yine CHP Cumhurbaşkanı Adayımız Muharrem İnce'nin herkesin cumhurbaşkanı olmak için yola çıktığını dile getiriyoruz. Umarım seçimlerimiz en güzel şekilde tamamlanır" dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2018, 18:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER