CHP'li Kurukcu'ya, Ak Parti'li Atacan'dan yanıt…

CHP Van İl Başkanı Mehmet Kurukcu’nun sosyal medyada, İşkur listelerinin Ak Parti salonlarında hazırlandığı yönündeki iddiaya, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Ferhat Atacan’dan yanıt geldi. Atacan, “Her kim torpil yapmışsa, Rabbim burnundan fitil fitil getirsin!” ifadelerini kullandı.

CHP'li Kurukcu'ya, Ak Parti'li Atacan'dan yanıt…

   Cumhuriyet Halk Partisi Van İl Başkanı Mehmet Kurukcu, sosyal medya hesabından, iş-kur listeleri ile ilgili iddiada bulundu.

   Kurukcu, “10 yıldır #İŞKUR 'u siyasi partilerin arka bahçesi yapmayın dedik. Gerçekten ihtiyacı olan insanları alın dedik. Listeyi AKP salonlarında hazırlamayın dedik. Yine aynı oyun aynı senaryo sözde Ankara’da kura süsü ama nedense bu kurada da yine hep AKP liler çıktı. Adaletiniz, kuranız, liyakatınız batsın. Siz öbür dünyada nasıl hesap vereceksiniz onu çok merak ediyorum” ifadelerini kullandı.

   Söz konusu iddiaya, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Ferhat Atacan’dan yanıt geldi.

   Atacan, “Başkanım tabi sizinle sosyal medya üzerinden tartışmak istemem. Ancak şunu ifade edeyim ki, Sağlık bakanlığı Alımı tamamen şeffaf kura ile belirlendi. Mülakat olmadı. Kim ki torpil yapmışsa Rabbim burnundan fitil fitil getirsin. Ama eğer torpil de olmamışsa bizlere iftira atandan da rabbim hesap sorsun derim. Şunu da ifade etmekte fayda görüyorum. Başkanım lütfen iddianızı da ispat ediniz. Bu ispatınızı bekleyeceğiz” şeklinde yanıt verdi.

Bölge:Necat Teyfun

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2020, 20:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER