Deniz ve Erimler Ailesi'nin mutlu günü…

Gazetemiz Spor Müdürü Salih Deniz’in oğlu Furkan Deniz, İşadamı Ekrem Erimler’in kızı Ayşenur Erimler ile nişanlandı. Çiftin nişan merasimleri, düğünleri aratmadı.

Deniz ve Erimler Ailesi'nin mutlu günü…

    Uzun yıllar gazetemize Spor Müdürlüğü yapan, televizyon kanallarında spor programı hazırlayıp sunan Salih Deniz, oğlu Furkan Deniz’i nişanlanlandırmanın mutluluğunu yaşadı.

   Salih Deniz’in oğlu Furkan Deniz, İşadamı Ekrem Erimler’in kızı Ayşenur ile hayatını birleştirmenin ön merasimini yaptı.

   İpekyolu İlçesi’ndeki Çırağan Düğün Sarayı’nda gerçekleşen nişan töreni, düğün havasında geçti.

  İş, sanat, spor, siyaset dünyasından çok sayıda ismin katıldığı nişan programı, gelin ve damat adayının salona girmesiyle başladı. Konfetilerin patlatıldığı ışık şölenleri arasında salonda geline takılar takıldıktan sonra, kesilen pastaları bir birine ikram eden gelin ve damat adayı, ardından alkışlar arasında yerlerine oturdu.

   Davetliler ise ikramlar öncesi Türkçe ve Kürtçe şarkılar eşliğinde halaylar çekti.

  Nişan programına gelin ve damadın yakınlarının yanı sıra; İşadamı Faruk Alpaslan, Süleyman Tuğrul, TFF Bölge Müdürü Cengiz Polater, ASKF Temsilcisi Ramazan Kıvanç, Eski Vanspor Teknik Direktörü Turgay Karatekin ve çok sayıda davetli katıldı.

   Mutluluklarına ortak olanlara teşekkür eden Gazeteci Salih Deniz, “Oğlum Furkan ve gelin kızımız Ayşenur’un evlilik öncesi nişan törenine katılarak mutluluğumuzu paylaşanlara teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2020, 09:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER