Doğaçlar Medo Market törenle açıldı

Doğaçlar Medo Market-Fırın ve Cafe işletmesi çok sayıda davetlinin katılımı açıldı.

Doğaçlar Medo Market törenle açıldı

   Doğaçlar Medo Market - Fırın ve Cafe işletmesinin açılış törenine Ak Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu , CHP İl Başkanı Mehmet Kurukçu , Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva , İş Adamları Zahir Kandaşoğlu , Mehmet Doğaç , Ali Süer , VOTAŞ Yönetim Krulu Başkanı Yavuz Karaman , Van Organize Sanayiciler İş Adamları Derneği Başkanı Şemsettin Bozkurt 'un yanı sıra bir çok davetli katıldı.
  TAKVA, “KADIN İŞLETMECİNİN SEKTÖRDEKİ VARLIĞI ÇOK ANLAMLI”
  Dualarla kurdelası kesilen Doğaçlar MEDO Market’in açılış konuşmasını yapan Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva, “Kadın elinin değmesi işletmedeki farkı ilk bakışta ortaya koyuyor. Ayrıca işletmenin sektördeki varlığını çok daha anlamlı hale getiriyor. Van’da bir işyerinin açılması, hem ekonomik ve ticari faaliyet açısından, hem de istihdam oluşturması açısından bizleri oldukça mutlu etti. Açılışını yaptığımız MEDO Market’in ilimize hayırlı olmasını diler, işletme sahibi Merve Doğaç kardeşimi candan tebrik ederim“ dedi.
   TÜRKMENOĞLU, “YENİ İŞYERLERİNİN AÇILIŞI İLİMİZDEKİ HUZUR VE GÜVENİN İFADESİDİR”
   Doğaçlar MEDO Market açılışını değerlendiren AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu “İşletme sahibi Merve Doğaç ve ailesini tebrik ediyorum. Bir yerde iş yeri açılıyorsa demek ki o yerde güven ve huzur var demektir. Bu nedenle açılan her işyerini çok önemsiyoruz. Ayrıca yeni işletmelerin açılması gerek ilimiz ekonomisi açısından gerekse istihdam açısından çok olumlu gelişmelerdir. Çünkü yeni işletmeler,  çalışacak olan gençlerimiz ve ailelerin dualarını da alıyor. Bu duygularla Doğaçlar MEDO Marketler zincirinin 1. Şubesinin ilimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor, bol ve bereketli kazançlar diliyorum” dedi.

   MERVE DOĞAÇ, “İNSANIMIZA KALİTELİ HİZMET SUNMAK EN BÜYÜK HEDEFİMİZ”
   Açılışa katılan misafirlere teşekkür eden Doğaçlar MEDO Market işletmesi sahibi Merve Doğaç, “Önemsediğimiz bir yatırımın açılışında bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize çok teşekkür ediyorum. Van’da market sektörü içerisinde yer alan işletmelerin içinde sahibi kadın olan tek işletme sahibi olduğum için kendimi çok şanslı görüyorum. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz işletmemizde 15 kardeşimizi istihdam etmiş olacağız. İşletme olarak amacımız sadece kar elde etmek değil.  Amacımız planladığımız hedefler doğrultusunda işletmemizin gelişmesini sağlamanın yanında çalışanlarımızın aile bütçelerine sağladıkları katkı ile geleceğe güvenli bir şekilde bakmalarına destek sunmaktır. Ayrıca işletmemizin odağında müşteri memnuniyeti yer almaktadır. Bunun için kaliteli ürün ve uygun fiyat dengesi politikamızı sürdürerek insanımıza hizmet sunmak en büyük hedefimiz. Bugün MEDO Market işyerimizin açılışına katılarak bizleri onure eden tüm dostlarımıza en kalbi duygularımla şükranlarımı sunuyorum”  diyerek davetliler ile tek tek ilgilendi.
Açılış töreninden sonra MEDO Market’i gezen davetliler ile tek tek ilgilenen Merve Doğaç, işletme hakkında merak edilen soruları da cevapladı.

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2018, 15:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29