Doğramacı, Kur'an Kursu öğrencileriyle bir arada…

Gürpınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Osman Doğramacı, Arkboyu Hafızlık Kur’an Kursu’nda okuyan öğrencilerle biraya geldi.

Doğramacı, Kur'an Kursu öğrencileriyle bir arada…

    İlçe Müftüsü Alaaddin Hançer’in de eşlik ettiği ziyarette, Kaymakam Doğramacı, öğrencilerle yakından ilgilenerek, uzun süre sohbet etti.

    Öğrencilere bir takım tavsiyelerde bulunan Doğramacı, her öğrencinin Kur’an-ı Kerim’den ezberlediğini iyi anlaması ve ona göre davranması gerektiğini vurguladı.

    Hafızlık belgesinin tek başına bir anlam ifade etmediğini anlatan Doğramacı, “Kur’an-ı Kerim’i ezberlemek elbette önemlidir ama ondan daha önemlisi Kur’an’ı anlamak ve hayatımızın her alanına dahil etmektir. Bu kapsamda çocuklarımızı doğru yönlendirmeliyiz. Her zaman onların yanında olmalıyız. Hangi kitabı ne zaman ve nerede okumak gerektiğini iyi bilmeleri lazım. Bunun yanında Arakan, Nijerya ve dünyanın farklı ülkelerinde yaşananları iyi bilmek ve anlamak gerekir. Tek yönlü yaşamamak lazım. Her alanda kendimizi iyi yetiştirmemiz gerekir. İşimizi dört dörtlük yapmalıyız. Bunun yanında memleketimiz için çok çok dua etmeliyiz. Ülkemizin çok duaya ihtiyacı var.” dedi.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 11:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER