Donmuş'tan, fahri Kur'an Kursu hocalarına ziyaret…

Ahde Vefa Güçbirliği Derneği Başkanı Hamide Donmuş, Fahri Kur'an Kursu öğreticilerini ziyaret etti. Donmuş, söz konusu kadın hocalara karanfil vererek, onların bir an önce kadrolu olması için gerekli çalışmaların yapılmasını temenni ettiklerini belirtti.

Donmuş'tan, fahri Kur'an Kursu hocalarına ziyaret…

   Ahde Vefa Güçbirliği Derneği Başkanı Hamide Donmuş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle kadın çalışanları ziyaret etti.
   Fahri Kur'an Kursu hocalarını ziyaret eden Donmuş, yıllardır kadro bekleyen gökyüzünün öğrencileri, yer yüzünün öğretmenleri olan fahri hoca hanımların mutlaka kadroya alınmaları gerektiğini belirtti.
    Daha sonra Kadınlar Günü vesilesiyle bir açıklama yapan Hamide Donmuş, "İnsanlık tarihindeki nice örnekleri gibi, Türkiye'nin kadınları da, tarih boyunca istiklal ve istikbal mücadelesinde daima en ön safta yer aldı. Kimi zaman devletin kuruluşunda, kimi zaman vatanın kurtuluşunda görev üstlenen kahraman kadınlarımız, geride asla unutulmayacak, günümüz kadınlarına rehber olacak bir miras bıraktılar Toplumun temel taşları olan kadınlarımız  tarih boyunca istiklal ve istikbal mücadelelerinde daima en ön safta yer almışlardır. Kimi zaman da vatanın  Bizim kültürümüz kadına saygı üzerine kurulmuştur. İslam dini zinhar kadına yönelik herhangi bir ayrımcılığa dayanmaz, aksine bizim inancımız kadına ihtirama dayanır, kadını çok özel bir makamla şereflendirilmiş bir insan topluluğu olarak tanımlar. Şiddetin kurbanı olarak hayatlarını kaybeden kadınlarımıza da Allah'tan rahmet diliyorum. Canlarından çok sevdikleri çocuklarını, eşlerini, babalarını, kardeşlerini vatan uğruna toprağa veren şehit yakınlarımıza sabır temenni ediyorum. Ülkemizdeki ve dünyadaki tüm kadınların 8 Mart  Dünya Kadınlar Günü'nü gönülden tebrik ediyorum" dedi.
   Donmuş, daha sonra beraberindekilerle başka kurumlardaki kadın personelleri de ziyaret etti.

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2018, 17:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER