Dülger: Galibiyetin devamını bekliyoruz

B.B.Vanspor’un fanatik taraftar grubu olan Grup Kara Kobralar, önümüzdeki haftalarda da galibiyet serisinin sürmesini istiyor. Grup Başkanı Ercan Dülger, Erciyes galibiyetinden dolayı takıma teşekkür ederek, Cumartesi günü da maçtan galibiyet beklediklerini söyledi.

Dülger: Galibiyetin devamını bekliyoruz

     Bölge: Salih Deniz
    Gazetemize açıklamalarda bulunan Grup Kara Kobralar Başkanı Ercan Dülger, hafta sonu Kayseri’de oynanan maçta alınan farklı galibiyetin, tüm Van camiasını ve özellikle kendi taraftar grubunu sevindirdiğini belirterek, Cumartesi günü Van’da oynanacak olan Yeşil Bursa maçında da rehavete kapılmadan üç puan için oynanması gerektiğini anlattı.
   “Umarız bu galibiyetin devamı gelir” diyerek sözlerini sürdüren Dülger, “Biz karakobralar olarak her sene olduğu gibi bu yılda Van Büyükşehir Belediyespor’un başarılı ola bilmesi için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Bizim futbolcu arkadaşlarımıza da yönetim ekibimizdeki güvenimiz sonsuzdur. Ama tüm yönetimin elini taşın altına koyması gerekiyor. Böyle bir günde Servet Yenitürk başkanı yalnız bırakmamaları gerekiyor. Gün birlik günüdür, gün beraberlik günüdür. Cumartesi günü saat 13:00’da Yeşil Bursa ile karşılaşacak olan Van Büyükşehir Belediyespor maçına taraftarları davet ediyoruz. Pazar günkü galibiyetin sevinci devam etmelidir. O yüzden Cumartesi günü saat 13:00’te Yeşil Bursa ile oynayacağımız maça herkesi bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2018, 07:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29