Duran: Tüm darbeleri kınıyoruz

28 Şubat'ın yıl dönümü dolayısıyla Ak Parti İl Binası önünde beraberindeki partililerle birlikte basın açıoklaması düzenleyen Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, 28 Şubat post modern darbesi ve bugüne dek yapılan tüm darbeleri kınadı.

Duran: Tüm darbeleri kınıyoruz

    Beşyol mevkiinde bulunan parti binası önünde konuşan AK Parti Van Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, 28 Şubat'ın yıl dönümü dolayısıyla bir araya geldiklerini ve bu darbe ile birlikte tüm darbeleri kınadıklarını söyledi.
    O dönem bir generalin söylediği '28 Şubat bin yıl sürecek' sözünü hatırlatan Duran, "Bilindiği üzere 28 Şubat darbesinin etkisinin bin yıl süreceğini söylemişlerdi. Bu darbede binlerce insanımız zindanlara atıldı. Kendilerinden olmayan birçok kişi işsiz bırakıldı. İnsanlar düşüncelerinden dolayı bir birine kırdırıldı. Darbeciler vatandaşların bir birine karşı gelmesi için her türlü senaryoyu oynadı. Bir terör havası estirilmeye çalışıldı. Ama halkımız galeyana gelmedi ve kenetlenmeyi bildi. Bu darbeden sonra halkımız Ak Parti'yi 2002 yılında iktidara taşıdı. Milletimizi dışarıdan çökertemeyen bazı yapılar, bizi laik, anti-laik biçiminde bölmeye, birbirimize düşürmeye çalıştılar. Ancak muvaffak olamadılar. Biz AK Parti kadın kolları olarak 28 Şubat cuntacılarından hesap sorulmasının takipçisi olmaya devam edeceğiz. 28 Şubat'ın insanlarımızda, kadınlarımızda açtığı yaraları iyileştirmek için çabalamaya devam edeceğiz. 28 Şubat başta olmak üzere diğer darbeleri unutmadık, unutturmayacağız" ifadelerini kullandı.
   Basın açıklamasının ardından söz konusu parti heyeti sessiz bir şekilde dağıtıldı.

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2018, 15:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER