EDH'den Muradiye ve Çaldıran ziyareti…

Ekonomide Değişim Hareketi Ticaret ve Sanayi Odası seçim çalışmalarını hem şehir merkezinde, hem de ilçelerde aralıksız sürdürüyor.

EDH'den Muradiye ve Çaldıran ziyareti…

   Van Ticaret ve Sanayi Odası’nın 7 Nisan Cumartesi günü yapılacak olan seçim için Ekonomide Değişim Hareketi çalışmalarına hız verdi. Yaklaşık 10 gündür Van’da çalışmalarını yürüten EDH Üyeleri şimdi de İlçelerde bulunan esnaf ve tacir ziyaretlerine başladı.

   Esnaf ve Tacir ziyaretlerini sürdüren EDH Üyeleri seçim çalışmaları kapsamında il olarak Muradiye İlçesinde bulunan Esnaf ve Taciri ziyaret etti. Muradiyeli Esnaf ve Tacir, Necdet Takva ve EDH Üyelerinin tarafından yaptıkları ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

   Muradiye Esnaf ve Taciri ‘’EDH’nin Van Ticaret ve Sanayi Odası olarak kentte çok güzel çalışmalar yürütüyorlar. Bu çalışmalar ile Van ciddi kazanımlar elde etti. Yapılan bu çalışmalar biz esnaf ve tacir tarafından oldukça önemsenmektedir. Van TSO seçiminin Kentte daha çok yarar getirmesini temenni ediyoruz’’ dediler.

   EDH Üyeleri Muradiye’de esnaf ziyaretinin ardından Muradiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı ile Muradiye Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasını ziyaret etti.  

  EDH Üyeleri Muradiyeli Esnaf ve Tacir ziyaretlerinden sonra Çaldıran İlçesinde bulunan Esnaf ve Taciri ziyaret etti.

   Çaldıran İlçesinde yapılan ziyaretlerde Esnaf ve Tacirin yakın ilgi ve alakası ile karşılanan EDH Üyeleri, ‘’Bizler göreve geldiğimiz ilk günden buyana esnafımızın ve Tacirimizin yanında olduk. Van Ticaret ve Sanayi Odası olarak yürüttüğümüz tüm çalışmalar Esnafımızın ve Tacirimizin sorunlarını çözüm odaklı bir anlayışla yaklaşarak çözüyoruz. Bundan sonra ki süreçte de yine aynı anlayış ve azimle çalışmalarımız kentimizin kalkınması, Esnafımızın ekonomik olarak güçlenmesi ile ilgili olacaktır’’ dediler.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2018, 16:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER