EDH'nin seçim çalışmaları…

Ekonomide Değişim Hareketi Nisan ayında yapılması planlanan Van Ticaret ve Sanayi Odası seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

EDH'nin seçim çalışmaları…

     Ekonomide Değişim Hareketi Necdet Takva Öncülüğünde esnaf ve Tacir’in sorun sıkıntılarını yerinde dinlemek için ziyaretlerini sürdürüyor. Ziyaret edilen Esnaf ve Tacir EDH ekibine Van TSO seçimi için başarı dilerken Necdet Takva öncülüğündeki EDH ekibine güven duyduklarını dile getirdiler.

    Necdet Takva öncülüğünde Esnaf ve Tacir ziyaretlerini sürdüren EHD ekibi, ‘’Bizler şuan seçim çalışmaları için esnaf ve Tacir ziyaretleri yapmıyoruz. Yaptığımız ziyaretler esnafımızın ve tacirimizin yaşamakta oldukları sıkıntıları bizzat yerinde tespit üzerinedir. Yaşanan sorun ve sıkıntılar ile ilgili fikir alışverişinde bulunarak çözüm üretmeye yönelik yaptığımız ziyaretler oldukça olumlu geçiyor. Esnaf ve Tacir bizleri çok iyi bir şekilde karşılıyor ve bize güvendiklerini söylüyorlar. Bizde esnaf ve tacirimizin bu güvenini sarsmayacağız. Sorunların çözümü ve Vanlı esnafımızın işlerinde daha da gelişmeleri için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Kimsenin bundan hiçbir kuşkusu olmasın. “ ifadelerini kullandı.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2018, 16:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER