EDH'nin, seçim çalşmaları sürüyor

Ekonomide Değişim Hareketi Van Ticaret ve Sanayi Odası seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

EDH'nin, seçim çalşmaları sürüyor

   Van Ticaret ve Sanayi Odası seçim çalışmaları Ekonomide Değişim Hareketi Üyeleri Necdet Takva öncülüğünde esnaf ve tacir ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Özellikle Esnaf ve Tacir’in sorun ve sıkıntılarının konuşulduğu ve çözüm önerileri için fikir alışverişinde bulunulduğu ziyaretlerde EHD Üyeleri ve Necdet Takva, Esnaf ve Tacir’den büyük destek görüyor.
   Nisan ayı içerisinde yapılması planlanan Van Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri için EDH Üyeleri Necdet Takva Öncülüğünde ziyaretlerini sürdürüyor. 3 gündür aralıksız bir şekilde devam eden seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamından ziyaret edilen Esnaf ve Tacirden ciddi bir destek gören EDH üyeleri yaptıkları ziyaretlerde Van esnaf ve Tacir’i için yapılan çalışmaları anlattılar.
   Göreve tekrar gelmeleri halinde her zaman olduğu gibi yine Van esnafı ve Taciri için çalışacaklarını dile getiren EDH Üyeleri, ‘’Bizler göreve geldiğimiz ilk günden buyana tüm çalışmalarımız esnaf ve tacir için olmuştur. Yaptığımız çalışmalar ortadadır, kamuoyu tarafından da bilinmektedir. Bundan sonra ki süreçte de yine kentin ekonomisini kalkındıracak ve esnafımızın, tacirimizin sorunlarını çözme noktasında daha çok çaba göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın’’ dediler.
    Yapılan ziyaretlerde Esnaf ve Tacirler duydukları memnuniyeti dile getirerek EDH Üyelerine çalışmalarda başarı dilediler.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2018, 17:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29