EDH üyelerinden Van OSB'de bulunan sanayicilere ziyaret

Van Ticaret ve Sanayi Odası seçim çalışmalarını yürüten Ekonomide Değişim Hareketi Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet yürüten sanayiciyi ziyaret etti.

EDH üyelerinden Van OSB'de bulunan sanayicilere ziyaret

   Ekonomide Değişim Hareketi Ticaret ve Sanayi Odası seçim çalışmalarına hız verdi. EDH Necdet Takva öncülüğünde seçim çalışmaları kapsamında Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulunu ve OSB'de faaliyet yürüten Sanayici esnafını ziyaret ederek destek istedi.  
    Nisan Ayı içinde yapılması planlanan Van Ticaret ve Sanayi Odası seçimi için odaya Necdet Takva öncülüğünde tekrar aday olan Ekonomide Değişim Hareketi ziyaretlerine devam ediyor.
   Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet yürüten Sanayiciyi ziyaret eden EDH üyeleri ''Kent Ekonomisinde can damarı olan esnafın her türlü koşullarda yanlarında olacağız. Sorunlarının çözümü için her türlü fedakarlığı yapacağız. Van'ın Sanayisinin daha ilerlemesi adına üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız'' dediler.
   Ziyaretler sonrası açıklamalarda bulunan Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkan adayı Necdet Takva, '' Bizler bu kent için Van TSO olarak 4 buçuk yıldır çalışıyoruz. Esnaf ve Tacirimizin birçok sorun ve sıkıntısına çözüm ürettik. Van Ticaret ve Sanayi Odası'nı kurumsallaştırdık. Bu kurumsallaşma ile birlikte odamızı A sınıfı durumuna getirerek Kentte birçok yeniliklere imza attık. Öncelikli çalışmalarımız Çözüm odaklı olarak Esnaf ve Tacirimiz üzerineydi. İlk seçildiğimizde seçim bildirgemizdeki vaatlerin %90'nını gerçekleştirdik.  Ekonomik olarak Esnaf ve Tacirimizin kalkınması adına Van TSO olarak gerekli çalışmaları yürüttük ve bundan sonrada yürütmeye devam edeceğiz'' şeklinde konuştu.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2018, 10:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29